LIPSA ACUTA LOCURI DE PARCARE SI TRAFIC BLOCAT

Exista o singura solutie, ieftina, sigura si aplicabila imediat...Toate masinile care nu sunt inscrise in circulatie, nu au taxe platite la zi si nu sunt tehnic conforme (rable de pe care curge rugina, cu cauciucuri coapte si dezumflate)...nu au ce cauta pe domeniul public sau in parcarile amenajate. Asa este in lumea civilizata. Domeniul public nu este depozit pentru lucrurile personale. Cunosc persoane care poseda 2-3-4 masini... circula doar cu cea mai noua... dar nu se indura sa le arunce pe cele vechi...asa e romanul...strange troace....Primaria poate inchiria cateva hectare la marginea orasului... un gard, paznic cu camere de supraveghere si avem parcare pe termen nelimitat pentru o taxa modica.primaria_lui_peste.png


GRUPUL LOCUITORILOR SECTORULUI 6    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe GRUPUL LOCUITORILOR SECTORULUI 6 să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook