Limita de varsta ai studii superioare necesare pentru vot!

Rezultate primului tur spun totul.

Trebuie schimbate niște reguli deoarece nu toate persoanele sunt "capabile" să ia o decizie în privința parlamentarilor și a viitorului țării. Sunt persoane care sunt prost informate, nu au cultura necesară să înțeleagă și să voteze un adevărat lider și sunt ușor manipulați de o mărire minoră a pensiei. În satele din România primarii și cu preoții decid votul pentru cei mai învârstă deoarece aceștia nu sunt capabili să facă singuri o decizie și sunt prost informați și manipulați să voteze împotriva tineretului.

De ce eu dacă am 18 ani și vreau să trăiesc într-o țară mai buna trebuie să-mi decidă mie viitorul o persoană manipulată sau care nu este în toate mințile?

De aceea propun ca pentru vot, limita să fie cuprinsă într-un interval de vârstă, acela de

18-55 ani și să ai minim 12 clase pentru a fii apt să votezi.

Prin semnare, autorizez pe Andrei să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.