Lege Pentru Instalarea Obligatorie a Detectoarelor de Monoxid de Carbon si Gaz in Spatiile Private si Publice.

55620B7C-B359-4979-B80B-E4DE1E087B63.jpegSe cere Parlamentului Romaniei adoptarea si punerea in aplicare a unei legi care prevede instalarea obligatorie in toate spatiile private inchise (locuintele) si spatiile publice inchise ( institutii educationale, magazine, centre sportive, baruri, spatii comerciale, depozite, etc) a dispozitivelor necesare pentru detectarea monoxidului de carbon si respectiv, detectarea scurgerii de gaz, sau a altor gaze periculoase corpului uman,  cu scopul de a preveni accidentarile sau decesele persoanelor aflate in aceste spatii. Avand in vedere ca in Romania numarul de decese prin intoxicare cu Monoxid de Carbon si Gaz este anual de ordinul sutelor, aceasta initiativa va salva vieti. 


(Petitia va deveni valida dupa ce va confirmati semnatura in email-ul primit la scurt timp dupa semnarea petitiei. Daca nu ati primit email va rog verificati spam folder sau verificati ca ati introdus adresa de email corecta. )

 

Dreptul la viață este cel mai important drept al omului și este protejat prin lege. Acest drept este unul esențial, înscris în Declarația Universală a Drepurilor Omului și în Legea fundamentală a statului - Constituția Romaniei. 

Pentru asigurarea dreptului la viață, statului îi revin obligații precum: crearea unui mediu ambiant sigur, a condițiilor de ocrotire a sănătății și de securitate a vieții.

Totodată, statul, prin instituțiile sale - poliția, procuratura, judecătoria, serviciile medicale și de asistență socială, de ocrotire a drepturilor copiilor - zădărnicește acțiunile ce pun în pericol viața omului. Aceasta înseamnă că, într-un stat democratic, oricine nu respectă dreptul altuia este tras la răspundere în fața legii.


Articol preluat de pe Wikipedia.

 

Va multumesc.

 

 

 

 


Codrut Razvan Barbu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Codrut Razvan Barbu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook