Leagane in parc pentru bebelusi

Reteaua de socializare a bebelusilor este parcul.

Desi Sibiul are multe parcuri, niciunul nu este prevazut cu leagane pentru bebelusi. Dar parcurile sunt animate zilnic de sute de bebelusi si de mamici ce-i poarta in brate sau in carucioare. In incercarea lor de a cunoaste lumea, bebelusii sunt opriti de tobogane mult prea periculoase si leagane nesigure sau interzise atunci cand mamicile se pun in ele sa-i dea pe bebelusi.

Semneaza petitia pentru a beneficia si bebelusii de dreptul lor de a se juca in parc alaturi de toti ceilalti copii mai mari, dreptul lor de a avea un leagan potrivit. Semneaza daca esti parinte, bunic sau pur si simplu vrei sa contribui la bucuria primilor pasi de bebe intr-un parc civilizat.

Multumim!

Florenta Cioconea    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.