Ion roman psihologic!

Dragi elevi! Aceasta petitie este dedicata tuturor celor care la subiectul 3 de la Limba si Literatura am scris "Ion" ca fiind un roman psihologic. Conform surselor de pe net, care afirma ca "Ion" este un roman de acest fel, Ministerul Educatiei ar trebui sa il ia in considerare. 

http://www.referat.ro/referate/Ion_romanul_obiectivmodern_interbelicpsihologic_realistsocialmonografic_e8836.html 

Va rog semnati!!!!!!

Mai multi profesori, cărți, precum si internetul afirma faptul ca si romanul "Ion" de Liviu Rebreanu este un roman psihologic, tocmai prin reflectarea stărilor personajului din pricina obsesiilor sale : pământul si iubirea , idee ce reiese si din cele doua părți ale romanului :" Glasul pamântului " si "Glasul iubirii", intre care personajul oscilează permanent, realizându-se un puternic conflict interior, psihologic, idee susținuta si de Tudor Vianu. Mai mult decat atat, pe forumul didactic.ro, acum câțiva ani profesorii realizaseră o cerința pentru subiectele de la oral care suna in felul următor: " Demonstrează apartenența romanului "Ion" de Liviu Rebreanu la categoriile de romane consacrate : roman social, roman erotic, roman PSIHOLOGIC, roman la condiției intelectualului(din mediul rural).


Dimoftiu Vanessa    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Dimoftiu Vanessa să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...