“Investind în copii, investim în viitor”- petiție privind acordarea voucherelor pentru sport în valoare de 200 lei/ lună copiilor din Târgoviște!

70ab9ad4-b641-42b3-83be-ab87f7047fa4.jpeg
Să le oferim copiilor noștri șansa de a practica un sport de performanță! Vă invit să susțineți proiectul “Investind în copii, investim în viitor”- privind acordarea voucherelor pentru sport în valoare de 200 lei/ lună copiilor din Târgoviște!

Numele meu este Dan Alexandru Tică. Sunt părinte, profesor de sport, inspector școlar și consilier municipal PNL.

În calitate de părinte, profesor de sport și inspector școlar cunosc nevoile tinerei generații și importanța practicării unei discipline sportive. În calitate de consilier municipal liberal mi-am propus să ofer un sprijin copiilor târgovișteni.


În luna mai 2023, am lansat în spațiul online, spre dezbatere publică, un proiect intitulat “Investind în copii, investim în viitor”- privind acordarea voucherelor pentru sport în valoare de 200 lei/ lună pentru copiii din Târgoviște. Reacțiile au fost foarte bune, iar asta m-a încurajat să merg mai departe, să continui promovarea lui și să-l depun, împreună cu ceilalți colegi consilieri municipali liberali, spre aprobare în CLM Târgoviște.


Am continuat demersul și am organizat întâlniri cu cetățenii Municipiului Târgoviște în vederea strângerii de semnături pentru implementarea proiectului „Investind în copii, investim în viitor!”


Voucherelor vor fi folosite pentru:
- achitarea costului abonamentului necesar practicării unei discipline sportive
-achiziționarea de echipament sportiv.

Obiectivele proiectului sunt:
-sprijinirea financiară a copiilor
- facilitarea accesului la mișcare și un stil de viață sănătos
-stimularea practicării sportului de performanță
-dezvoltarea segmentului sportiv și a unei pepiniere de talente locale
-o șansă pentru copiii noștri de a practica o disciplină sportivă într-un regim organizat, legitimați la un club/o asociație sportivă
-indirect, vor sprijini și activitatea cluburilor sportive

Avem foarte mulți copii talentați, care merită o șansă! Vă invit să vă alăturați demersului meu prin semnarea acestei petiții!


Dan Alexandru Tică    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Dan Alexandru Tică să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...