introducere reguli noi de impozitare a importurilor

Salut tuturor! Cunoasteti sau nu, dar totusi o sa incerc sa exprim ideea pe scurt. De la 1 ianuarie, limita importului scutit de taxe vamale se va reduce de la 430 euro la 200 euro.

Sursa 1, Sursa 2

Din păcate, Ministerul finanțelor RM introduce reguli noi de impozitare a importurilor. De la 1 ianuarie, limita importului scutit de taxe vamale se va reduce de la 430 euro la 200 euro. Toate coletele destinate persoanelor fizice cu voaloare mai mare de 200 euro vor fi supuse taxei TVA. ​

Așadar, tot ce v-ați dorit să procurați de mai mult timp: electrocasnice, îmbrăcăminte, produse cosmetice, cadouri pentru Anul Nou, are sens să comandați acum, pentru a nu plăti suplimentar. Timp pentru a face economii în timpul shopping-ului e puțin - doar 2 luni și câteva săptămâni.

Utilizați această perioadă cât mai eficient posibil, mai ales că sezonul reducerilor mari va începe curând. Despre cele mai delicioase și avantajoase oferte vă vom povesti neapărat, iar coletele le vom livra rapid și sigur!

 

Topic unde se discuta direct - TopicMD

Sugestii neaparat o sa fie propuse in urma discutiilor, cind se va forma o opinie mai sugestiva!

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Aurel C. să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )