Interzicerea reclamelor la medicamente\suplimente alimentare, la televizor

       S-a ajuns in situatia in care zilnic la televizor, suntem borbandati cu reclame agresive la medicamente. Ori sunt denumite suplimente alimentare, ori sunt medicamente, ori alte denumiri, de fapt tot medicamente sunt. Gasesc ca nu este normal ca 95% din reclamele zilnice sa fie la medicamente. Aceasta reclama agresiva zilnica, inducee ideea ca suntem oameni bolnavi, ceea ce nu este adevarat. Dependenta de medicamente, urmare a reclamelor agresive, a cauzat multe probleme oamenilor care au evitat medicul, inducand ideea ca ce vezi la TV este bun, ca doar e dat la televizor. Singurul care poate recomanda corect cu ce sa te tratezi este medicul. Farmacistul doar poate prezenta o gama de medicamente, dar nu are calitatea de medic.

      Nu ne putem juca cu sanatatea populatiei tarii, de dragul unor afaceri, care platesc reclame, fac sponsorizari si ocupa spatiul public alocat reclamelor.

 


Goia Stefan Iosif    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Goia Stefan Iosif să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...