Interzicerea accesului în "lacul Ghioroc "care de fapt este o fostă balastieră!!

Nu vreau să credeți că am ceva cu promovarea "litoralul vestului " cât am cu promovarea "lacului"care de fapt este o baltă ,o fostă balastieră care și la 3m de mal poate depăși 4-5 m adâncime. Această baltă mi a luat tot ce am avut mai bun și mai frumos pe lumea asta,pe copilul meu,universul meu,sufletul meu și practic viața mea. E cel mai cumplit lucru care i se poate întâmpla unui părinte. Prin această petiție doresc să nu mai treacă și alți părinți prin calvarul prin care trecem noi familia lui Dănuț așa cum îi ziceau toți prietenii și cunoștințele!Dănuț nu a murit de infarct așa cum susține primarul comunei Ghioroc (ținând cont că certificatul de deces a fost eliberat de primăria care o conduce dumnealui cu dovada de la iml)dar e mai usor sa dai vina pe mort și să nu mai specificăm că salvamarul a intrat până la genunchi în apă și a zis că el nu mai intră că nu mai are rost.As vrea să îi întreb pe cei ce acuză cum ar fi reacționat dacă în locul copilului meu era al lor?As mai vrea dacă tot aveți program la salvamari atunci după ce se încheie programul,puneți paznic sau găsiți o soluție. Și apropo în legătură cu hidrobicicletele,de ce nu aveti veste de salvare?Asta așa ca un ultim sfat de la o mama distrusă de durere. Și sper din toată inima să vă gândiți și la oameni înainte de a face bani de pe urma lor!

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Radu Angela să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...