Instalatii GPL pe motoare Diesel!

In Europa si nu numai, se instaleaza GPL pe motoarele diesel, in special pe camioane si TIR-uri. Avantaje: o scadere a costurilor de transport, o scadere semnificativa a noxelor emanate in mediul inconjurator dar si o imbunatatire a performantelor motoarelor respective. Asa cum in alte tari este permisa montarea unor astfel de instalatii si au succes, vrem ca si in Romania, Registrul Auto Roman sa permita montarea si omologarea unor astfel de instalatii. Poate ca suna a gluma, dar avand in vedere ca aproximativ 80% dintre masinile care circula pe drumurile tarii sunt diesel, daca o parte dintre ele ar avea noxele la jumatate, ar fi o imbunatarie semnificativa!

Prin semnare, autorizez pe Marius să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.