Infrastructura Ion Rațiu Selimbar

Prin aceasta mă adresez primăriei Selimbar

 

Subsemnatul Robert Valentin Ilie proprietar al unui apartament de pe strada Ion Rațiu împreună cu ceilalți semnatari ai acestei petiții, vă adresăm această cerere pentru a solicita asfaltarea străzii Ion Rațiu din comuna Selimbar. Această stradă este esențială pentru comunitatea noastră și are nevoie urgentă de lucrări de reabilitare si de infrastructură.

 

De ce este necesară asfaltarea:

 

1. Siguranță: Starea proastă a strazii prezintă un pericol pentru pietoni și șoferi, cu riscul de accidente și vătămări.

2. Confortul comunității: Asfaltarea străzii va îmbunătăți confortul și calitatea vieții pentru locuitorii din zonă, reducând disconfortul, zgomotul si emisiile de carbon generate de această stradă neasfaltata.

3. Sănătatea locatarilor: o stradă neasfaltata poate cauza diferite alergii si boli oamenilor din zona din cauza prafului excesiv, asfaltarea acestei străzi poate îmbunătății starea de sănătate a locatarilor din zona.

 

În calitate de contribuabili și membri activi ai comunității, solicităm respectuos autorităților responsabile să ia în considerare această cerere și să inițieze lucrările de asfaltare în cel mai scurt timp posibil.

 

Vă mulțumim pentru atenție și pentru eforturile dumneavoastră în menținerea și îmbunătățirea infrastructurii locale.

 

Cu stimă,

Robert Ilie

Ion Rațiu nr 40c, Selimbar

0749985112

 

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Robert Ilie va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...