Infiintare Consulat al Romaniei in regiunea Veneto, Italia.

In regiunea Veneto locuiesc cu rezidenta legala aproximativ 120.000 cetateni romani.

Data fiind distanta foarte mare pana la Consulatul General al Romaniei de la Trieste la care este arondata regiunea Veneto, date fiind costurile ridicate si timpul necesar pentru deplasare in vederea solicitarii unor servicii consulare, dat fiind timpul indelungat de asteptare in fata ghiseului, se impune cu urgenta infiintarea unui nou consulat sau transferul celui din Trieste intr-o localitate pe teritoriul regiunii Veneto. 

Zona Veneto este prin exccelenta o zona turistica cu un flux foarte mare de turisti romani care pot avea nevoie din variate motive de asistenta consulara.

Paradoxal, uneori este mai rapid si mai ieftin sa te deplasezi in Romania decat la consulatul de la Trieste.

Cerem factorilor de decizie de competenta din Romania sa analizeze necesitatea si oportunitatea unui astfel de demers si sa ne comunice rezultatul

p.s

Solicitam tuturor semnatarilor sa aduca propria argumentatie in sustinerea cererii. 

 

Asociatia "Romeni & Moldavi InVeneto"

Venezia Mestre

Via Aleardi 156

Cell. 327 787 2341


Associazione "Romeni & Moldavi InVeneto    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Associazione "Romeni & Moldavi InVeneto să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook