Inchiderea si consolidarea Centrului Vechi

Sunteti de acord cu inchiderea Centrului Vechi si reconsolidarea acestuia? Vrem sa ne simtim in singuranta atunci cand renuntam la stat in fata televizoarelor si emisiunilor servite de media pentru o seara "in oras".

Suntem tineri si ne place sa socializam fie virtual, fie in realitate. Cu totii stim ca Centrul Vechi atrage cei mai multi clienti, atat straini cat si romani. De ce sa stam cu inima cat un purice ca in orice moment pot cadea cladirile vechi? De ce sa fim noi victimile sistemului acestuia neglijent, corupt cu sete de spagi si profit? De ce sa fim noi urmatoarele victime?

Din pacate la noi in tara este nevoie de o tragedie ca cea de vineri seara, 30 octombrie, pentru a schimba ceva, pentru a iesi unele nereguli la suprafata. Haideti sa schimbam ceva pentru noi, pentru cei care frecventam acele locuri!

George Valentin    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).