Inchiderea si consolidarea Centrului Vechi

Sunteti de acord cu inchiderea Centrului Vechi si reconsolidarea acestuia? Vrem sa ne simtim in singuranta atunci cand renuntam la stat in fata televizoarelor si emisiunilor servite de media pentru o seara "in oras".

Suntem tineri si ne place sa socializam fie virtual, fie in realitate. Cu totii stim ca Centrul Vechi atrage cei mai multi clienti, atat straini cat si romani. De ce sa stam cu inima cat un purice ca in orice moment pot cadea cladirile vechi? De ce sa fim noi victimile sistemului acestuia neglijent, corupt cu sete de spagi si profit? De ce sa fim noi urmatoarele victime?

Din pacate la noi in tara este nevoie de o tragedie ca cea de vineri seara, 30 octombrie, pentru a schimba ceva, pentru a iesi unele nereguli la suprafata. Haideti sa schimbam ceva pentru noi, pentru cei care frecventam acele locuri!


George Valentin    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe George Valentin să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook