Inceperea anului scolar 2019-2020 in 16 septembrie

Sa ne gandim si la cei de la liceele tehnologice, care au terminat liceul in 12 respectiv 19 iulie, acestia neavand nici macar 2 luni de vacanta de vara.
Cererea facuta de catre premierul Viorica Dăncilă pentru ministrul Educatie a fost respinsa, iar Federaţia Elevilor din România solicită ministrului Educaţiei, Ecaterina Andronescu, să respingă propunerea premierului Viorica Dăncilă şi să ia în considerare începerea anului şcolar la 1 septembrie, considerând această propunere ca fiind „absurdă şi lansată cu total dezinteres faţă de elevii din întreaga ţară”. Si acum sa fim seriosi, pe langa ca nu mai avem saptamana de vacanta itersemestriala, ni se mai taie si din inceperea scolii. Cine nu si-ar mai dorii o saptamana de vacanta?

Prin semnare, autorizez pe Adrian să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.