ÎN ORAȘUL LUI BRÂNCUȘI SE DOREȘTE DESFIINȚAREA UNEI CLASE DE ARTE DIN LICEUL DE ARTE „CONSTANTIN BRĂILOIU” TÂRGU JIU

Inspectoratul Școlar Județean Gorj a transmis că urmează desființarea unei clase a IX-a, pentru anul școlar 2021-2022 de la Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” Târgu Jiu. Menționăm că această unitate școlară este singura cu profil vocațional de artă din județ, având câte o singură clasă cu specializările: muzică, arte vizuale și teatru.

Tocmai în orașul lui Constantin Brâncuși, desființarea oricărui profil ar însemna că visurile unor copii talentați, care s-au pregătit pentru a urma un liceu de arte, s-ar opri nemainvând acces la învățământul liceal de profil!

Stă în puterea tuturor elevilor, profesorilor și părinților să schimbe acest lucru și să susțină arta în acest județ!

SINDICATUL LICEULUI DE ARTE    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe SINDICATUL LICEULUI DE ARTE să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.