PETIȚIE PENTRU ADMITEREA ROMÂNIEI ÎN SCHENGEN LA CONSILIUL EUROPEI

ÎN ATENȚIA PREȘEDINTELUI ROMÂNIEI,

DOMNULE PREȘEDINTE KLAUS WERNER IOHANNIS,

 

România și noi românii am suferit DESTUL chiar și cu temele foarte bine făcute, timp de peste 11 ani. Dacă nu intervenim decisiv acum împotriva acestui abuz al neprimirii în spațiul Schengen, altfel cei ce ne-au refuzat acum acest drept își vor permite să ne sfideze și să ne umilească și mai mult în viitor.

Am suferit de prea multe ori ca și mulți atâția români onești la întrarea în spațiul Schengen.

Aveți acum oportunitatea, Domnule Președinte, să rămâneți in istorie alaturi de Marii Regi ai României, MS Carol I și MS Ferdinand.

Nu este imposibil un boicot total în României și în Europa a Austriei și Olandei precum și a tuturor firmelor si bancilor din aceste țări atat de nerecunoscatoare, care continuă să ne sfideze de peste 11 ani, până când aceste două țări vor realiza că au greșit FLAGRANT și nepermis față de România și se vor replia.

Vă cerem, ca cetățeni ai României, să introduceți pe Ordinea de Zi a Consiliului Europei de săptămâna viitoare ADMITEREA DE URGENȚĂ A ROMÂNIEI ÎN SPAȚIUL SCHENGEN.

Vă solicităm să nu ratați această Șansă Unică care se află doar în mâinile dumneavoastră și fiți convins că dacă veți intreprinde acest demers intr-un mod abil și demn, așa cum suntem convinși că știți, România va avea posibilitatea de a întra în Schengen în doar într-o  săptămână!

Vă cerem să apărați hotărât și convingător interesele României și ale românilor la Consiliul Europei și făceți-o din convingere pentru România, pentru că acum e nevoie de acest demers al dumneavoastră mai mult decât oricând. Și dacă o veți face, să aveți convingerea că va câștiga România și vor câștiga toți românii.

Aveți și Puterea dar și Unica Oportunitate să atingem acest deziderat ACUM la Consiliul European, fără nicio zi de întârziere.

Suntem convinși că dacă veți lua această decizie, atât de necesară, atât de adecvată situatiei actuale și poate singura direct proporțională cu neprimirea noastră în spațiul Schengen, România nu numai va avea sorți de izbândă ci în plus va fi privită cu respect, admirație de întreaga Europă dar și în lume. 

Nu se mai poate face o politică "în genunchi" domnule Președinte, ACUM ESTE MOMENTUL CA NOI SĂ PUNEM CONDIȚII EUROPEI!

Austria și Olanda au fost privilegiate și răsfățate atâția ani de zile. Dar acum a venit Nota lor de Plată în favoarea României FFĂRĂ A MAI PRIMI NIMIC ÎN PLUS PENTRU CĂ  AU PRIMIT PREA MULT. Prin atitudinea lor sfidatoare, tocmai aceste țări au fost nerecunoscatoare și au dovedit că merită să fie sancționate și boicotate, poate total. Numai așa vor realiza că au greșit față de țara noastră și abia astfel aceste țări vor fi nevoite ele să se roage de România. 

Să stopăm acest abuz împotriva României.

Să nu uităm că suntem o țară UE și NATO cu o poziție strategică deosebită dar și vecină cu un război complicat la granițele noastre situație pe care o gestionăm ireprosabil și poate aceasta prestație a României este insuficient apreciată.

Să nu minimalizam ci să maximizăm că România se comportă admirabil în acest context periculos și mai ales față de poporul vecin ucrainian. 

Și tocmai pentru că suntem exemplari în atâtea privinte ca țară și ca popor, îndeplininind de peste 11 ani toate condițiile de admitere în Schengen, noi NU mai putem îndura aceste umilințe nedrepte și nemeritate de a fi ținuți pe tușa Spațiului Schengen, nici măcar o zi în plus.

Noi, semnatarii acestei PETIȚII nu căutăm acum vinovați ci ne axăm pe ceea CE TREBUIE făcut în Ceasul al XII-lea și semnăm cu responsabilitate și patriotism, având speranța că veți lua o atitudine fermă, convingătoare și de neregulat. 

#pentruromânia                                                              #pentruschengen                                                                             #destul 

 

Cu deosebită stimă și considerație,                                                       Dr. Arh. Isan Amet și toți co-semnatarii.

 

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Isan Amet va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...