Împreună spunem STOP poluării!

Această petiție a fost creată pentru a conferi legitimitate vocii colective a cetățenilor din Ploiești, dar și a celor care au trecut prin oraș din diverse motive și au sesizat elemente poluante din orice categorie!

Dacă și dumneavoastră ați observat locuri unde gunoaiele sunt depozitate incorect din cauza lipsei unui număr optim de ghene sau lipsei de profesionalism a firmei de salubritate contractată de autorități, SEMNAȚI PETIȚIA! 

Dacă și dumneavoastră simțiți seară de seară mirosul înțepător de gaz cauzat de deversarile ilegale în aer ale unor poluanți periculoși de către marile companii care își desfășoară activitatea în orașul Ploiești, SEMNAȚI PETIȚIA!

Dacă și dumneavoastră vă doriți un oraș care să ofere copiilor dumneavoastră un mediu sănătos pentru o dezvoltare armonioasă, SEMNAȚI PETIȚIA!

 

 

 


Vintiloiu Mădălina Georgiana    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Vintiloiu Mădălina Georgiana să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook