Impotriva impozitarii contractelor part time la nivel full time!!

Bună ziua!

Haideti sa ne unim fortele pentru semnarea petiției împotriva proiectului de lege prin care Ministrul de finanțe "vrea" sa oblige IMM-urile sa achite contribuțiile sociale pentru salariul minim pe economie de full time, chiar și pentru angajații cu part time, care au un singr job!!!

E un abuz împotriva plătitorilor de venituri bugetare, mai ales a celor mici și cu putere slaba de decizie!!!

E o injustiție clara fata de salariile din mediul bugetar!!!

Mulți angajatori care muncesc 12-14 ore pe zi, nu își permit sa achite pentru ei înșiși contribuții salariale pentru timpul lucrat și se "chinuie" de la o luna la alta sa fie cu plățile la bugetele statului, la zi!!! Plus ca sunt activități în care nu e nevoie de joburi full time!!!!

E un abuz bazat pe tăcerea noastră, a celor "mulți" si "tacuti"!!! 

Acest proiect sigur nu va stopa munca la gri sau la negru, ba dimpotriva multi angajatori ar urma sa caute alte forme de "angajare" - conventii civile, PFA-uri etc!!!

Degeaba se leaga dl Ministru Viorel Stefan de Programul de convergenţă pentru perioada 2017- 2020, elaborat pe baza Regulamentului (CE) nr. 1466/1997 al Consiliului privind consolidarea supravegherii poziţiilor bugetare şi supravegherea şi coordonarea politicilor economice, modificat prin Regulamentul (CE) nr. 1055/2005 al Consiliului şi Regulamentul (UE) nr. 1175/2011 al Parlamentului European şi al Consiliului!!! 

La marirea salariilor bugetarilor de unde se gasesc surse de venit, decat din aceste "motivatii" stupide si nimicitoare pentru mediul privat???

HAIDETI SA NE EXPRIMAM OPNIA SI SA NU RAMANEM INDIFERENTI!!!

PENTRU CA VOM FI TRATATI CU INDIFERENTA!!!

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Anonim să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...