Impotriva DEPOZIT DE DEȘEURI la Șomcuta Mare

Conform proiectului Consiliului Judetean Maramures, circa 3 hectare din pășunea comunală dinspre localitatea Mireșu Mare, ar urma sa devina noul depozit temporar pentru deșeurile menajere din tot județul Maramureș.

Decizia a fost oficializată în ultimele zile ale anului 2020, de către Consiliul Local Șomcuta Mare.

Motivația oficială constă în marile, gravele și penalele probleme de mediu cauzate în întreg județul de lipsa avizelor de mediu pentru depozitele temporare de la Teplița (Sighetu Marmației) și Groși, respectiv interdiția de depozitare pentru primul, fapt care a cauzat o problemă de mediu în zona Maramureșului voievodal unde gunoiul menajer nu se ridică din 2 ianuarie 2021.

Motivația neoficială, dar reală, a deciziei aleșilor șomcuteni constă în gravele probleme financiare pe care le are orașul Șomcuta Mare, care a cauzat datorii care însumează 2 milioane de euro doar pentru lucrările efectuate și neplătite de administrația locală, susțin surse locale 2mnews


Naghi Bogdan Iulian    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Naghi Bogdan Iulian să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...