Impotriva DEPOZIT DE DEȘEURI la Șomcuta Mare

Conform proiectului Consiliului Judetean Maramures, circa 3 hectare din pășunea comunală dinspre localitatea Mireșu Mare, ar urma sa devina noul depozit temporar pentru deșeurile menajere din tot județul Maramureș.

Decizia a fost oficializată în ultimele zile ale anului 2020, de către Consiliul Local Șomcuta Mare.

Motivația oficială constă în marile, gravele și penalele probleme de mediu cauzate în întreg județul de lipsa avizelor de mediu pentru depozitele temporare de la Teplița (Sighetu Marmației) și Groși, respectiv interdiția de depozitare pentru primul, fapt care a cauzat o problemă de mediu în zona Maramureșului voievodal unde gunoiul menajer nu se ridică din 2 ianuarie 2021.

Motivația neoficială, dar reală, a deciziei aleșilor șomcuteni constă în gravele probleme financiare pe care le are orașul Șomcuta Mare, care a cauzat datorii care însumează 2 milioane de euro doar pentru lucrările efectuate și neplătite de administrația locală, susțin surse locale 2mnews

Naghi Bogdan Iulian    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Naghi Bogdan Iulian să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.