Imbunătățirea programul Econsulat.ro și mărirea numărului funcționarilor consulari

Organizația Partidului Patrioților din Italia vă aduce la cunoștința faptul că foarte mulți cetățeni întâmpină probleme la solicitarea serviciilor consulare online oferite de portalul econsulat.ro
În articolul 3 din Legea nr. 62/2019 se precizează că prin activitatea consulară se asigură exercitarea și apărarea în străinătate a drepturilor și intereselor Statului român și a persoanelor fizice și juridice române potrivit legii, normelor și principiilor de drept internațional. De asemenea, articolul 4 pct.d subliniază că " stabilesc legături și colaborează cu mediul asociativ și cu ceilalți membri ai comunităților românești, acordându-le sprijin".

Știind că numărul funcționarilor din consulate este extrem de redus ținând cont de numărul mare de petenți, se observă necesară o schimbare radicală in modul de funcționare a serviciului de programare econsulat.ro si mărirea numărului de funcționari la consulate pentru optimizarea serviciilor consulare.

Președinte PP Italia - Florin Lisaru9C218C98-D933-4669-9ED5-51648C15595C.png322428ED-B762-42B3-B84C-DF74A808826A.png


Florin Lisaru - Partidul Patrioților Organizația Italia    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Florin Lisaru - Partidul Patrioților Organizația Italia să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...