Îl susținem pe deputatul Bogdan Diaconu!

Îl susținem pe deputatul Bogdan Diaconu în combaterea politicii extremiste anti-românești duse de UDMR

Deputatul Bogdan Diaconu s-a remarcat prin reacții publice și proiecte de legi privind interzicerea extremismului maghiar și oprirea acțiunilor autonomiste, secesioniste și iredentiste ale UDMR. UDMR vrea să fie lăsat în pace să destabilizeze România și, în acest scop, șantajează Guvernul și face presiuni publice și secrete pentru oprirea activității deputatului Bogdan Diaconu.

Îl susținem pe deputatul Bogdan Diaconu în activitatea sa de apărare a Constituției și a integrității teritoriale a României și îi solicităm să continue de la tribuna Parlamentului lupta sa împotriva iredentismului UDMR.

Suntem alături de deputatul Bogdan Diaconu în toate acțiunile sale împotriva extremismului maghiar și condamnăm ferm șantajul și presiunile făcute de UDMR pentru a-l opri din exercitarea mandatului său constituțional de deputat care are nu doar datoria, ci și obligația să apere legile și Constituția României.

Îi solicităm deputatului Bogdan Diaconu să caute și alți susținători în Parlament ai propunerilor sale legislative de oprire a secesionismului etnic pentru ca aceste legi să fie votate și să se aplice în România în vederea apărării caracterului de stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil al țării noastre, așa cum este definit de art. 1 alin.1 din Constituție.

Condamnăm public toate acțiunile UDMR de distrugere a unității Românie și de discriminare și asuprire a românilor din Harghita, Covasna și Mureș. UDMR este o formațiune etnică anti-românească și extremistă care trebuie scoasă de la guvernare, dar și aruncată în afara legii, pentru a nu mai otrăvi relațiile de bună conviețuire dintre cetățenii simpli, indiferent de etnia lor.

Inițiator,

Dan Tanasă, jurnalist

 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Dan Tanasă să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook