Iasi-Billund din nou!!!

Buna ziua dragi romani din Danemarca si din Romania.

Acest vis poate deveni realitate din nou!!!!Iasi-Billund

In urma unor discutii de pe Facebook cu pagina oficiala a Aeroportului Iasi, o petitie online spun ei ca ii poate ajuta cand vor merge la discutii,eventual negocieri cu cei de la Wizz Air. Avand in vedere ca suntem foarte multi cei care locuim in Danemarca din partea Iasi ului si nu numai,chiar din Republica Moldova, sunt foarte multe cerere inca pentru Iasi Billund ,in ciuda faptului ca este cursa mutata pe Bacau. Sunt foarte multe rude,frati,parinti,surori ,verisori etc care ne viziteaza si dorim sa ii vizitam,asadar nu ne ramane decat sa fim rabdatori si sa ne alaturam celor de la conducerea Aeroportului Iasi si sa semnam aceasta petitie in numar cat mai mare,indiferent unde avem domiciului, in tara sau in Danemarca. Chiar si cei de acasa daca doriti( rude,frati,parinti,surori ,verisori etc ) puteti semna petitia pentru a ne fi mai usor sa ne vedem, sa ne vizitam si asa mai departe. Va rog frumos luati si semnati petitia si da ti mai departe pentru a fi semnata in numar cat mai mare.

Va multumesc si speram ca in maxim 1 an de zile poate visul nostru devine realitate!!! '

Hai IASI-BILLUND SI RETUR

Olaeru George Razvan    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Olaeru George Razvan să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.