Manuale Gratis Pentru Licee

Aceasta initiativa apartine: http://www.nationalisti.ro

Sursa: http://www.nationalisti.ro/2014/09/petitie-pentru-ministerul-educatiei/

Pe locuri, fiti gata, start!!

Aveti la dispozitie inca un an scolar in care sa “invatati pe banii vostri”, desigur de la oameni priceputi( platiti tot atat cat primeste si o femeie care matura in liceu, oameni care dupa munca, ani in care au studiat, dupa o viata dedicata elevilor spre a forma oameni de baza, nu raman decat cu respectul si stima invataceilor ajunsi maturi).

Pentru cine nu stia un elev care este clasa aXIIa, aXIa este NEVOIT sa isi plateasca manualele. Nu doua,trei ci toate!

Abonamentele pentru transportul elevilor in actualul an scolar vor fi decontate la zi,anunta ministrul educatiei. Acum dupa un an in care pentru 15 km plateai 80 lei pe luna!!! De ce toate isi gasesc rezolvare abia dupa ce  creeaza probleme? Vin alegerile, auzim tot mai des "vom investi" ,in educatie?? Am 17 ani si nu ma deranjeaza faptul ca imi dau toti banii stransi o vara pe manuale, desi invatamantul este gratuit si ca in orice alta tara normala ar trebui sa primesc manuale de la liceu. Ma intriga faptul ca suntem subestimati in Romania si inchidem ochii prea usor.

Ma voi descurca dar nu vreau ca ceilalti elevi care acum sunt mult mai mici sa ajunga si ei sa plateasca. Vreau ca pana vor ajunge la liceu, sa ajungem la o solutie, e nevoie sa ne sacrificam putin pentru ei, nu credeti? Voi incerca atat cat imi este permis sa informez tot mai multa lume si sper ca macar sa se constientizeze aceasta nevoie de a gasi o solutie rapid!

                Iar celui ce are menirea sa ajute educatia, sa ia o masura ii urez :

                          Mult noroc, onorabile. Daca nu te trezesti la timp alaturi de "colegii tai" Romania se va transforma in ceva ce va depasi comedia lui Caragiale, va avea o tenta tragica!

Aceasta initiativa apartine: http://www.nationalisti.ro

Sursa: http://www.nationalisti.ro/2014/09/petitie-pentru-ministerul-educatiei/