Salubritate decentă

Dragi bodeni,

Din cauza faptului că sunt foarte multe persoane nemulțumite de serviciile oferite de compania de salubritate, Comprest, dar și de prețul foarte ridicat pe care îl percep împreună cu Primăria Comunei Bod, am decis să lansez această petiție.

S-a descoperit în piața din zonă o alternativă foarte bună, compania HidroSal, aceasta poate fi o soluție. 

Către Primăria Bod

Noi, cetățenii Bodului, vă adresăm această scrisoare deschisă pentru a vă aduce la cunoștință nemulțumirile noastre legate de serviciile de salubritate și pentru a vă solicita schimbarea operatorului actual. Dorim servicii de calitate superioară, adaptate nevoilor comunității noastre, care să includă:

1. Campanii regulate de ridicare a deșeurilor voluminoase: Este necesară organizarea de campanii periodice pentru colectarea obiectelor mari, precum mobilierul vechi sau aparatele electrocasnice uzate, pentru a preveni acumularea acestora pe domeniul public și în gospodăriile noastre.

2. Campanii de ridicare a deșeurilor vegetale: Este important să beneficiem de servicii dedicate pentru colectarea deșeurilor vegetale, în special în perioadele de toamnă și primăvară, când volumul acestora este considerabil.

3. Asigurarea de pubele speciale pentru sticlă și deșeuri vegetale: Avem nevoie de pubele distincte pentru sticlă și deșeuri vegetale, pentru a facilita reciclarea și gestionarea eficientă a deșeurilor.

4. Prețuri decente pentru serviciile de salubritate: Dorim ca tarifele practicate de operatorul de salubritate să fie competitive și accesibile pentru toți cetățenii. În cazul în care nu există pe piață o companie care să ofere prețuri mai mici decât cele actuale, solicităm subvenționarea costurilor de la bugetul local cu 33% din prețul actual, așa cum se întâmplă în majoritatea localităților din județ.

Suntem convinși că implementarea acestor măsuri va conduce la o îmbunătățire semnificativă a calității vieții în comunitatea noastră și va reflecta preocuparea administrației publice locale pentru bunăstarea cetățenilor. Vă mulțumim anticipat pentru atenția acordată și așteptăm cu interes răspunsul dumneavoastră.

Cu stimă, 

 

Avem nevoie de cât mai multe semnături pentru a putea face schimbarea pe care mulți ne-o dorim! 

Împreună pentru Bod! 


Dobre Alexandru    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Dobre Alexandru va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...