Susţinere acţiune suporteri petrolişti în cazul Hamza-Mazăre

Subsemnaţii,

Ne manifestăm interesul şi solicităm autorităţilor române să acorde atenţie maximă acţiunii suporterilor petrolişti în cazul molestării lui Youness Hamza de către oamenii numitului Radu Mazăre. Cazul este descris la adresa http://www.doarpetrolul.ro/index.php/201308121623/scrisoare-deschisa-in-legatura-cu-agresiunea-asupra-lui-hamza.

Considerăm că într-un stat de drept este inacceptabilă agresiunea fizică sau încurajarea acesteia şi este cu atât mai grav când fapta este săvârşită de o persoană publică, politician important în principalul partid de guvernare şi ales în urma votului popular. Prin urmare acţiunea justiţiei trebuie realizată cu celeritate, iar în cazul dovedirii acuzaţiilor măsurile punitive să fie aplicate imediat. Este firesc ca aceasta să fie atitudinea întregii clase politice, inclusiv a partidului din care face parte agresorul incriminat. Orice tergiversare va dăuna profund statului României ca ţară civilizată.