Green Friday in Romania

Green Friday!!!

Pentru prima data in Romania MagazinulDeBrazi.ro si Silva Group Romania lanseaza Green Friday. Inspirati de conceptul american Black Friday, prima vineri dupa Ziua Recunostintei, care a avut un real succes in Romania segmentul online IT&C, dorim sa-ti oferim o zi speciala cu reduceri deosebite, de  pana la 50 %, la toata gama de Brazi de Craciun.

Campania se va desfasura in fiecare an, in prima zi de vineri dupa Ziua Nationala. Cu ajutorul tau va deveni o zi in care toti oamenii vor avea in casa lor un brad natural, din pepiniere controlate, fara a afecta padurile de conifere, care au fost supuse unor grele incercari prin taieri sau defrisari ilegale in ultimii 20 de ani.

Stim ca nu va fi usor, dar de ceva vreme, din pacate, nu mai vezi in fiecare casa un brad natural impodobit, cum ne aduceam aminte ca erau odata. Brazii artificiali, fara suflet, sunt din ce in ce mai raspanditi deoarece cei naturali pot fi cateodata destul de scumpi, mai ales in aceasta perioada dificila. Productia lor implica utilizarea unor resurse neregenerabile ,plastic si metal, intr-un proces care genereaza cantitati considerabile de dioxid de carbon, de aceea Magazinul De Brazi sustine cu tarie un Craciun natural.

Dorinta noastra este ca Green Friday sa fie o alternativa la Black Friday. Speram sa atragem toate magazinele sa adopte aceasta zi, nu numai cele care comercializeaza online electronice, pentru ca toti sa avem o zi speciala in care putem alege orice produs dorit, la preturi deosebite si sa avem Sarbatorile pe care le meritam.

Green Friday se apropie. SPUNE DA !!!Ai dreptul la reduceri!!!Poti schimba ceva!!!

Voteaza preturi mici!!!

www.magazinuldebrazi.ro

www.silvagroup.ro

www.magazinuldeplante.ro


Magazinul De Brazi    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Magazinul De Brazi să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook