Green Deal in blocurile comuniste

Solicitam eliminarea vestigiilor comunismului din blocurile de locuinte si anume a distributiei verticale a utilitatilor. Aceasta a fost conceputa in "epoca de aur" pe ideea de economie de materiale si de interdependenta comunistoida intre locatari.

Dorim trecerea la distributia orizontala, cea tipic reprezentata de initiativa Radet Cta https://www.radet-constanta.ro/distributieorizontala.php la care se adauga si apa rece, ca singura solutie de acomodare a energiilor regenerabile de ex: prevederea de panouri solare/pompa de caldura pe terasa cel putin pt ACM. Este o cerinta ce decurge din Green Deal iar standardul nZEB este deja obligatoriu pt constructiile noi sau cele renovate incepand cu 2021. Este doar o problema de timp pana cand aceasta cerinta se va rasfrange si asupra constructiilor vechi data fiind decizia CC a Germaniei ca dreptul la o clima normala face parte din sfera drepturilor omului.

Asadar solicitam includerea proiectului de trecere la distributia orizontala si prevederea de solutii de energie regenerabila in cadrul blocurilor construite in perioada 1948-1990 in cadrul PNRR sau a oricarui alt program de finantare a UE avand in vedere tocmai Green Deal, o emanatie a UE. De asemenera solicitam modificarea in concordanta a legilor relevante, incepand cu L 196./2018, pt a include prioritatea Green Deal cu suport UE.

 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez vasile să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )