Gigi Becali ,PRESEDINTELE ROMANIEI!!!

Romania a ajuns intr-un moment critic sa mai poata scoate capul la lumina.Tara de unde toata lumea fura,fara sa faca nimeni nimic sa ajute tara sa se ridice economic.Nu stiu oameni dragi sa scriu romane,sunt un om simplu la fel ca voi toti,care vad cat de mult se bate joc de tara noastra.Avem miliardarii cu salarii de milioane,cine a facut in Romania vreodata ceva pentru oameni? Nimeni,inafara de Nea Gigi,el mereu a sprijinit oameni.Cat a ajutat acest om Romania,case facute din bani lui,alimente...si cred ca nu le stiu eu pe toate.El sunt sigur si am cu adevarat incredere ca ne poate salva tara,haideti sa ne unim sa strangem semnaturi,va rog sa nu ramanem nepasatori ,sa luptam pentru tara noastra sa nu ii mai lasam sa o fure,sa o vanda,sa o distruga.Eu am incredere in Gigi Becali ca ar fi cel mai bun presedinte al Romaniei,voi ma sustineti?

"‼️ Cioban? Incult? Arogant? ‼️

Gigi Becali a donat azi două camioane de produse, după o listă de necesități trimisă de medicii de la Spitalul Matei Balș.
Tot astăzi a comandat, in Turcia, 4000 de combinezoane de protectie.
Atâtea a mai găsit, le-a luat pe toate.
A luat legătura cu directorul Fabricii "Braiconf" din Brăila, a întrerupt producția de cămăși și, din acest moment, fabrica lucrează doar pentru Gigi Becali, producând doar măști si halate pentru intreg sistemul medical din România, toate cheltuielile fiind suportate de omul de afaceri din Pipera.
Pe omul ăsta, Statul Român, cea mai infectă entitate apărută vreodată pe aceste meleaguri, l-a bagat la pușcărie pentru că a oferit bani unei echipe pentru a-și apara corect șansele.
Si Un "citat", tot de la Gigi.
"La ce îmi folosesc milioanele de euro, dacă nu pot șterge lacrima din ochii unui copil?"

Cam despre asta e solidaritatea.🙏✅🙏
🔴 #Respect #Becali ❗👏🏻♥️⚽️"
Un om de milioane🙏🏼🙏🏼

Prin semnătura mea, autorizez Contan Alina să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.