Fumatul in spatii inchise sa fie interzis.

In toate tarile din UE fumatul in spatiile publice inchise a fost interzis,chiar si in Bulgaria aceasta lege a fost adoptata.In Romania aceasta directiva Europeana a fost adoptatata stramb,permitandu-se cu acest prilelej sa se fumeze in continoare in spatii publice inchise.

Domnul JOHN DALLI (comisar european pentru sănătate) a anunţat că Uniunea Europeană (Bruxelles-ul) pregăteşte un proiect legislativ important prin care în anul 2011 vor fi eliminate orice excepţii la interzicerea fumatului în spaţiile publice ÎN TOATE STATELE UNIUNII EUROPENE !!! Chiar dacă românilor le place sau nu, România va fi obligată să se conformeze legii europene !

Domnul comisar John Dalli a declarat cotidianului Die Welt următoarele :

“Avem nevoie de o interzicere completă a fumatului în toate spaţiile publice, în transporturi şi la locul de muncă”

Suntem in 2013 si in continuare in Romania se fumeaza in spatiile publice inchise,trebuie sa luptam ca aceasta lege obligatorie a UE sa fie aplicata si la noi fara nici un fel de portita si de exceptie.Patronii de restaurante, care vor sa aseze scrumiere pe mese, vor fi nevoiti sa interzica accesul minorilor in incaperi.Haideti sa interzicem si aceasta portita a fumatorilor, adica o famile cu copii mici care vrea sa manance la acel restaurant unde fumatul este permis acea familie nu are voie sa intre.

Haideti sa oprim fumatul in locurile publice inchise plus toate mijloacele de transport in comun, masinile de serviciu si taxiuri.

Claudiu Petringenaru    Contactați autorul petiției