FRAUDA Link Academy si Business Academy

Aceasta petitie are ca scop initierea unei proceduri de judecata impotriva Companiei Link group Education Services cu dubla identitate Link Academy si Business Academy. Toti cei care au avut de suferit sau au fost inselati, cei care vor sa rezilieze sau sa anuleze contractul, cei care vor rambursarea banilor achitati sau care sunt amenintati financiar prin diferite metode de catre compania mentionata, sunt rugati sa semneze aceasta petitie pentru initierea unei proceduri de recuperare a banilor achitati acestei companii si tragerea la raspundere a celor care se fac vinovati de aceasta frauda care au inselat sute poate mii de oameni care au semnat cu aceasta companie un contract de studiu pe buna credinta. Aceasta companie incalca legea 193/2000 litera "j" , care ingradeste dreptul consumatorului la rezilierea unilaterala a contractului, incluzand o clauza mentionand ca rezilierea este posibila doar dupa ce consumatorul achita integral suma pentru cursuri indiferent daca acesta studiaza sau nu. Ulterior cei care refuza sa achite sunt amenintati financiar prin diferite metode de catre Link group, iar aceasta practica este total ilegala in cazul dat. Am cerut si ajutorul Protectiei Consumatorului Timis la rezilierea contractului mentionind legea de mai sus, dupa ce am pregatit toate probele si le-am atasat la reclamatie.  

Despre aceasta companie si ce au ca scop. La prima vedere au un site frumos si bine aranjat, cu toate ca au un host de mai putin de 1$. Folosesc niste metode agresive de vanzari si mai ca iti promit tot universul doar ca sa semnezi un contract cu ei. Accesul la platforma online de invatamant este posibila doar dupa semnarea contractului. Am ajuns la ei, caci vroiam sa studiez programul Investment Management and Stock Exchange, datorita faptului ca promiteau pe situl lor un salariu mai bun la locul de munca, initierea afacerii proprii sau cresterea afacerii de la faliment la zeci de milioane in vanzari ceea ce isi doreste fiecare presupun, pe langa asta mai era si Promisiunea lor de a obtine acreditarea Cambridge International, ceea ce abia mai apoi am aflat ca asta nu e una si aceiasi cu University of Cambridge, ci e doar o momeala pentru potentialii studenti.

Pe site era publicata suma de 1,400 Euro pe program pentru inscrierea in luna Mai, odata ajuns la ei mi-au spus ca programul va costa 1,700Euro pentru ca solicit inceperea imediata a cursurilor si nu vreau sa astept pina in luna noiembrie, si la final pretul a ajuns la 2,000 Euro pe motiv ca vreau sa achit in rate. Am semnat contractul fara sa mai stau pe ganduri si fara al mai citi pina la urma, caci toate cele publicate la ei pe site ma aranjau, si in doua zile am primit datele de logare in platforma online distance learning . In timpul studierii modulului Matematica Financiara si Statistica de afaceri, am gasit multiple expresii netraduse, greseli de calcul si cateva greseli de gramatica. Am sesizat imediat suportul tehnic sa clarifice cele mentionate, si la o saptamana au corectat tot insa probele am reusit sa le colectez. La baza programului meu sta Matematica, iar eu ca student am venit la ei sa studiez si nu sa le corectez greselile de calcul efectuate de ei. La foarte putin timp m-am convins ca aceste cursuri sunt la nivel de AMATOR, si ca nici pe departe nu merita banii. Am cerut sa fie anulat contractul iar ei normal au refuzat si am primit un e-mail cu amenintari ca ma vor da in judecata, acelasi e-mail este expediat tuturor studentilor care sunt in aceiasi situatie cu mine care cer anularea contractului, ei folosesc doar metoda "COPY and PASTE".  

Daca sunteti interesati sa contribuiti ca bloger, avocat sau pur si simplu ca victima va rugam sa ma contactati si sa inaintam aceasta informatie tuturor, sa ne asiguram ca nimeni nu va mai avea acesta experienta proasta ca toti ceilalti si sa inteleaga ca aceasta academie e o firma de vanzari online de prost gust si nu are nimic comun cu o institutie de invatamant.

Pe toate forumurile predomina pareri negative de la toti studentii.

http://forum.softpedia.com/topic/919488-link-academy-merita/

http://www.mihaimateescu.ro/reclamatie-link-academy-protectia-consumatorului-timis-opc

http://forum.softpedia.com/topic/717382-it-academia-sau-it-academy/