FĂRĂ "REPARTITOARE DE COSTURI" PE CALORIFERE!!!

Având în vedere controversele iscate în spațiul public referitor la obligativitatea montării de "repartitoare de costuri" pe fiecare corp de încălzire din apartamentele unui condominiu care are distribuția agentului termic pe verticală, până la 31.12.2023 și ținând cont că, din experiența mai multor asociații de proprietari/locuitori acestea generează costuri suplimentare și nu înregistrează consumul corect, deci nu sunt fezabile, vă SOLICITĂM SĂ SE RENUNȚE LA ACESTĂ OBLIGAȚIE, care este doar în avantajul firmelor care oferă acest serviciu, până la găsirea unei soluții fezabile, pentru protejarea intereselor consumatorilor finali.

Fără repartitoare de costuri, care învrăjbesc și nemulțumesc proprietari/locuitorii din blocurile României!!

P.S. Distribuiți la toate contactele și pe toate canalele pe care le aveți la dispoziție!!

Stăiculescu Gheorghe    Contactați autorul petiției

Prin semnarea petiției, accept faptul că Stăiculescu Gheorghe va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.

Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri: