Fără milă pentru CRIMINALI , dublarea pedepsei!

România țară membră a Uniunii Europene pare să ajungă cobaiul Uniunii Europene în problema protecției propriilor cetățeni.  Uniunea Europeană impune tot felul de avantaje si compensații pentru infractori, dar nu ia în calcul că noi majoritatea suntem cei care suferim și există zilnic riscul să nu mai ajungem acasă! Azi la Târgu jiu ( 31.12.2019 ) un cetățean Român de etnie Romă eliberat recent din Penitenciar pe baza avantajelor create de legi ale justiției dictate de UE și CEDO a injughiat în Piața Centrală din Târgu jiu un alt cetățean român aflat la cumpărături cu familia! România a ajuns junglă datorită acestor legi impuse de Bruxelles și corupției din clasa politică care a căutat să avantajeze clientela politica ajunsă în justiție! Aici menționăm că și Procurorii și Judecătorii care mănîncă Pensii Speciale nu tratează cu severitate actele de violență fizică și psihică iar cei condamnați iasă prea repede din Penitenciar! Cerem dublarea pedepsei pentru Crimă, Viol, Tâlhărie , Jaf, Sechestru de persoane, Camatarie, Droguri, Proxenetism pentru că acești indivizi care comit asemenea fapte de violență ajung la crimă! Dacă dorești o țară care are grad ridicat de securitate și protecție a cetățenilor semnează prezenta PETITIE!

 


Institutul de Analiza și Investigații Publice și Politice    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Institutul de Analiza și Investigații Publice și Politice să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...