Fără cenușă în Berbești!

• În  Berbești, județul  Vâlcea, și  în  localitățile  limitrofe trăiesc  peste 10000 de oameni. Viața  și  sănătatea le este amenințată  de aducerea cenușii  rezultate în urma arderii carbunelui  la CET Govora în  Cariera Panga din Berbești. Această  cenușă  este radioactivă, conținând  pe lângă alte elemente nocive, radiu. O spun studiile efectuate în  acest domeniu. Ecosistemul  va  fi  distrus, oamenii vor fi în  pericol doar pentru  că primarul Chelcea  Vintilă cu complicitatea Consiliului județean Vâlcea au luat această  decizie fără  a-i întreba pe cetățenii  orașului  Berbești. Vrem un mediu sănătos, nu unul bolnav! Vrem să  se țină  cont de părerea  celor care  locuiesc aici!

Daniela Iliescu, locuitor al orașului Berbești    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Daniela Iliescu, locuitor al orașului Berbești să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.

kysytään!-- Large modal -->