Interesul public mai presus de gustul publicului

Quoted post

skip

#12

2013-01-25 19:50

spatiul media a suferit o degradare constanta in ultimii ani , a ajuns sa faca celebritati(vip-uri, dive, etc)din persoane de conditie minima , sau chiar analfabete!Dorim ca spatiul media sa fie populat de stiri de bun simt, pt a putea forma caracterele copiilor nostri bazate pe valori si nu pe "goliciune trupeasca si mentala in special"!schimbarea trebuie sa vina de la noi toti! desteaptate romane!

Raspunsuri

NICULAE AUREL

#110 Un roman caruia ii pasa de Romania !

2013-02-03 18:02:03

Nu stiu cum se face dar lumea aste e total pe dos...oameni sunt prostiti si tampiti in fiecare zi, intoxicati cu minciuni si stiri idioate , aberante si inutile romanilor !

CNA-ul  doarme si televiziunile prostesc populatia  la televizor si pe internet , de ziare nici nu mai vorbesc , nu citesc presa, e de tot rasul ...

Nu mai poti citi sau privi o stire la cate tampenii se scriu si mediatizeaza, scandaluri barfe si sex ...

Niste stiri si sfaturi pentru  imbunatatirea si ameliorarea vietii in Romania nu se dau...Nu nu e necesar ca se traieste bine !  (T.B Sa traiti bine ! )

Suntem intoxicati cu stiri despre vedete si sex ...Chiar nu ne intereseaza sa aflam ce si cum se face si cu cine face X si Y .

Sex stie sa faca si catelul meu si nu are internet, nu citeste si nici la televizor nu se uita !

Refuz sa mai citesc vreo stire pe internet sau sa mai urmaresc vreo televiziune romaneasca  online, de aici din strainatate.

Dece sa imi pese mie mai mult de tara mea,   decat le pasa celor care traiesc pe teritoriul ei  ?   Pentru ca sunt roman si imi respect si sfintesc tara ,ma intereseaza ziua de maine si imi pasa de tara mea , asa ar trebui sa le pese si celorlalti care stau nepasatori si indiferenti  !!!

Prin NEPASARE, INDIFERENTA , NAIVITATE multi cetateni ACCEPTA si CRED toate stirile de umplutura gen barfa, scandaluri , vedete, viata sexuala a acestora si mai ales stirile POLITICE SI MIZERABILI DE POLITICIENI SI TREPADUSI ACESTORA CARE IMPREUNA NE MINT IN FIECARE ZI SI NE SFIDEAZA DE ACOLO    DE SUS .

Informatiilesi stirile din Mass Media  formeaza lumea in care cei mai multi traiesc si o accepta , este realitate a celor naivi si slab informati, o realitatea celor fara preocupare, a celor indiferenti si dezinteresati de ziua de maine si in fond de viitorul tarii si al nostru ...!

Oameni nu mai acceptati minciuna si cere-ti adevarul asa cum este el, nu cum se vrea sa para, cere-ti cenzurarea prostiei a aberatiilor  si a porcariilor de tot felul, toate aste nu duc la o buna educatie a generatiilor actuale si viitoar, vedeti ce se intampla in tara cu tineretul !

Aceasta e parerea mea si rog sa nu fie tratata subiectiv, ma refer  la cei care "se simt cu musca pe caciula", la cei care se simt iritati, la cei care accepta minciuna Statului Roman, cu organele legislative si  coercitive si la cei cene conduc si aplica legea dupa cum bate vantul politic...

ROMANI DIN TOATA LUMEA DESTEPTATI-VA !

SI NU STATI NEPASATORI ! ASA CUM SE INTAMPLA DE MAI BINE DE 23 DE ANI !

SA NE CEREM DREPTUL SI LIBERTATEA DE A TRAI ASA CUM AR FI NORMAL !

SA NE   CEREM TARA INAPOI SA NE PUTEM DECIDE SOARTA SI VIITORUL NOSTRU !

DACA NU EXISTA UNIRE SI VOINTA O SA FIM IN CONTINUARE CONDUSI FARA SA NE PESE CE VA URMA MAINE !

 
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook