Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Vasile

#486 S-au intalnit hotii cu prostii

2013-01-10 09:40

Aparatul opresiv al lui Roibu si Diculoiu (format si reformat in 20 de ani), desi i s-a dat ragazul sa-si vada de treaba in interesul Oltchim, si-a dovedit ostilitatea cu varf si indesat lucrand impotriva Olthimului: sedinte operative cu Roibu, documente furate si transmise stiu ei unde, instigari si mitinguri impotriva conducerii pentru crearea haosului, intarzierea intentionata a materiilor prime pe drum, formare de grup infractional organizat in scopul de a fura materiale si combustibili si alte gaselnite.

Sa va dau un exemplu recent: doi grei din comercial au fost trimisi in Ucraina sa contracteze propilena. In loc sa vina la combinat cu propilena, ei s-au dus la Hotel Maria sa se intalneasca cu Roibu sa-i dea ciocolata din Ucraina. E limpede ce comanda a avut prioritate pentru ei in plimbarea facuta pe banii Oltchimului.

Acum striga ca Balan si-a adus cativa oameni pentru a avea cu cine lucra.
Pe principiul - cine striga mai tare are dreptate - acestia urla, injura, raspandesc excremente verbale in toate partile, doar ca sa se faca auziti. Nu se rezuma la strigat, pun piedici pe toate caile.

Pentru cei ce cititi acest site: Ganditi limpede si uitati-va cine lucreaza pentru Oltchim.

Exista o grupare care inca se lupta sa opreasca Oltchimul. Inseamna ca mai exista nelegiuri nedescoperite, desi ne-au coplesit deja cele iesite la iveala.
Au impresia ca s-au intalnit hotii cu prostii

Raspunsuri

'Usurelu

#487 Re: S-au intalnit hotii cu prostii

2013-01-10 17:11:27

#486: Vasile - S-au intalnit hotii cu prostii

Bai Vasile, noi astia care te cunoastem stim ca esti un mare habarnist - de ce tii tu cu tot dinadinsul sa le arati si la altii cat de prost esti si ca n-ai habar de nimic, ci doar vorbesti ca sa te afli-n treaba?

Cum poti sa spui aberatia ca "doi grei din comercial au fost trimisi in Ucraina sa contracteze propilena"???????????????????????????????????? Daca nu stii motivul real al deplasarii in Ucraina, mai bine taci; daca asa ti-a povestit sursa ta de 2 lei - ar trebui sa-i dai una dupa ceafa si sa nu te mai oblige sa versi aberatii pe aici! Dar daca te intereseaza intr-adevar subiectul, pune mana si cauta referatul de deplasare, ca sa te documentezi mai bine!

Dar ca s-o luam in spiritul "povestirii" tale desantate, ai impresia ca Roibu nu-si permite o ciocolata, de trebuiau sa-i aduca astia 2 tocmai din Ucraima? Vai de capul tau de prost ce esti, cu aia care stau sa-ti citeasca tampeniile....

Si daca esti asa de pofticios si invidios la asa-zisa ciocolata, de ce nu-i rogi pe astia 2 "grei" sa-ti dea si tie? Daca chiar simti nevoia sa bagi ceva in gura, cred ca le-au mai ramas niste bomboane de ciocolata de prin aeroport, ca dupa mintea ta, se pare ca asta a fost "scopul" delegatiei.

Cat de prost poti sa fii, Doamne, si ce tampenii poti sa postezi aici! Da stii tu ceva? Ca sa dovedesti pana la capat cat de habarnist esti, fa tu bine si adu aici niste dovezi de la Hotel Maria, niste poze incriminante, ceva - asta asa, daca chiar vrei sa te creada lumea cat de imbecil poti sa fii! Intre timp, eu o sa-ti caut referatul de deplasare, ca sa te convingi singur ca nici macar nu stii pe ce lume traiesti, daca in imensa ta prostie poti sa spui ca era vorba de propilena de adus din Ucraina!

Bai fraiere, inceteaza cu minciunile, ca deja ne seci cu prostia ta imensa! Fa bine si cauta-te pe la doctor mai bine! Strigati toti in gura mare "Hotii" - ce s-a descoperit bai fraiere dupa atatea controale? Nu vezi ca n-au gasit nimic sa-i puna in carca lu' Roibu????? Sa vezi tu insa cand s-or descoperi informatiile confidentiale date ACUM concurentilor ce scandal va iesi! Ce poti sa-mi raspunzi la asta? De ce sunt transmise informatii confidentiale concurentei? Asta e sabotaj adevarat, dar habarnistii ca tine, care scuipa numai gunoaie de genul "exemplului" cu ciocolata de mai sus, nu au suficienta minte pt. asta...Pe ei nu-i duce creierul mnai mult decat sa fie invidiosi pe o asa-zisa ciocolata.....Daca vrei neapara sa sugi ceva, iti dau eu niste bomboane de ciocolata, sa nu mai ravnesti la aia a lu' Roibu din Ucraina....