Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Vasile

/ #486 S-au intalnit hotii cu prostii

2013-01-10 09:40

Aparatul opresiv al lui Roibu si Diculoiu (format si reformat in 20 de ani), desi i s-a dat ragazul sa-si vada de treaba in interesul Oltchim, si-a dovedit ostilitatea cu varf si indesat lucrand impotriva Olthimului: sedinte operative cu Roibu, documente furate si transmise stiu ei unde, instigari si mitinguri impotriva conducerii pentru crearea haosului, intarzierea intentionata a materiilor prime pe drum, formare de grup infractional organizat in scopul de a fura materiale si combustibili si alte gaselnite.

Sa va dau un exemplu recent: doi grei din comercial au fost trimisi in Ucraina sa contracteze propilena. In loc sa vina la combinat cu propilena, ei s-au dus la Hotel Maria sa se intalneasca cu Roibu sa-i dea ciocolata din Ucraina. E limpede ce comanda a avut prioritate pentru ei in plimbarea facuta pe banii Oltchimului.

Acum striga ca Balan si-a adus cativa oameni pentru a avea cu cine lucra.
Pe principiul - cine striga mai tare are dreptate - acestia urla, injura, raspandesc excremente verbale in toate partile, doar ca sa se faca auziti. Nu se rezuma la strigat, pun piedici pe toate caile.

Pentru cei ce cititi acest site: Ganditi limpede si uitati-va cine lucreaza pentru Oltchim.

Exista o grupare care inca se lupta sa opreasca Oltchimul. Inseamna ca mai exista nelegiuri nedescoperite, desi ne-au coplesit deja cele iesite la iveala.
Au impresia ca s-au intalnit hotii cu prostii