Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

ADEVARUL GOL GOLUT

#459 Dupa lupte seculare TRAICU a cedat nervos si a demisionat

2012-12-19 11:29

Interesant cum unii diletanti fac jocuri de culise pentru partid apoi brusc neavand solutii reale considera necesar sa demisioneze din functii pe motive personale sau de incompatibilitate.
Aflaram astazi cu stupoare ca faimosul mogul TRAICU alias guru restructurarii Oltchim - restructurare nascuta moarta tocmai a luat decizia sa demisioneze intempestiv probabil speriat ca va fi tras la raspundere pentru rezultatele economice dezastruoase inregistrate de Oltchim in ultimele 3 luni de administrare.
FRUMOS ITI SADE COAMNE FANICA !!!! ACUM O PUSEI SI DE UN MANDAT DE PARLAMENTAR CE TE MAI INTERESEAZA DE FRAIERII DE LA OLTCHIM ????
Toate bune si frumoase noii angajatii putem sa stam linistiti si sa asteptam ca vor curge acum rauri de lapte si miere.
Apropos felicitari expertului Talpasanu care tocmai fuse promovat Director General Adjunct la Oltchim.
Ii dam si un sfat sa aiba grija ce semneaza ca prietenii sai politici si-au luat mana de pe el si s-ar putea pentru modul dezastruos in care a fost administrat Oltchim sa raspunda direct si dansul.
Colegi Oltchimisti totul este la superlativ ne pregatim sa mai primim niste chenzine restante poate pe la anul si la multi TRAICI !!!!

Raspunsuri

x-ulescu

#478 Re: Dupa lupte seculare TRAICU a cedat nervos si a demisionat

2013-01-08 21:44:39

#459: ADEVARUL GOL GOLUT - Dupa lupte seculare TRAICU a cedat nervos si a demisionat

Adevarul gol-golut este ca Traicu trebuia sa aleaga intre doua posturi incompatibile ca sa nu fie in situatia lui Mircea Diaconu si a optat pentru mandatul de deputat. Ca sa depuna juramantul pentru camera deputatilor trebuia sa demisioneze din orice post din executiv.