Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Et moi ...

#424 Revin si intreb: nu stiu sau se fac ca nu stiu? Cine pe cine minte?

2012-12-06 19:23

Conform declaratiilor de luni (n.a.: 03.12.2012) facute de Ponta in mass-media si a declaratiei facute de Chitoiu marti (n.a.: 04.12.2012) in sedinta de guvern si-l citez pe Chiţoiu: "Joi şi vineri (n.a.: 06 si 07.12.2012) , plătim avansul, 55% din luna noiembrie şi în jurul datei de 20-21 decembrie şi lichidarea pe luna noiembrie şi ajungem la zi cu salariile. De asemenea, am făcut rost de capitalul de lucru pentru funcţionarea combinatului ..."


Realitatea? O mare minciuna electorala! O mare minciuna - ridicata la rangul de decizie guvernamentala - promovata intr-o sedinta a Guvernului Romaniei; promovata de P.M. Ponta si de ministrul Chitoiu!

Salariatii de la OLTCHIM au primit in 05-06.12.2012 restantele salariale pentru luna octombrie 2012 - cca. 38% din salariul lunii octombrie 2012 (respectiv cca. 67% din lichidarea lunii octombrie 2912).
Nu au primit tichetele de masa aferente lunii octombrie 2012.
Si, am verificat; cca. 500 de salariatii care trebuiau sa primeasca - dupa numeroase balbaieli facute de Ponta, Pop, Chitoiu - ajutoarele sociale de 1.400 lei / luna la inceputul lunii decembrie 2012 - nu au primit nimic! Numai MINCIUNI; MARI MINCIUNI GUVERNAMENTALE!

Despre plata avansului de 55% din drepturile salariale ale lunii noiembrie 2012 - promisa de Ponta si Chitoiu pentru  "Joi şi vineri" (n.a.: 06 si 07.12.2012) - nu se vorbeste nimic! Ce se intampla? Minte Ponta si Chitoiu? Conducerea politica de la OLTCHIM nu a auzit declaratiile facute de Ponta si Chitoiu?

Ce fac sindicatele (vechi si noi)? Cei noi - prin vocea "crizatului" si "pomanagiului" de serviciu - strigau sus si tare ca au intrat in greva foamei pentru ca sa-l dea "jos pe Diculoiu si sa reglam niste treburi pe aici (n.a.: este vorba de interese personale si de grup), ori la spital". Jos pe Diculoiu nu l-au dat si la spial nu au ajuns (inca)! Dar, au inceput sa "regleze unele treburi prin OLTCHIM" - sa-si angajeze nevestele si rudele in OLTCHIM si sa puna mana pe autoturismele noi din flota auto a OLTCHIM! RUSINEEEEEEEEEEEEEE CERNEV! RUSINE!

De ce nu iesiti pe posturile de televiziune si in presa sa spuneti ca Ponta si Chitoiu AU MINTIT cand au spus ca vor da, joi si vineri, salariile pe luna noiembrie 2012? De ce nu iesiti pe posturile de televiziune si in presa si sa spuneti ca "purtatorul vostru de cuvinte (in cvant) nu a stiut ce spune cand a postat pe aceasta petitie, la nr. 346, urmatoarea declaratie (care se dovedeste o mare minciuna): "Dupa cum sta situatia, sunt sigur ca poate fi si mai bine. Pana la sfrasitul lunii noiembrie, plata salariilor si a tichetelor de masa va fi la zi, inclusiv CO."

De ce nu spuneti oamenilor ca totul se rezuma la minciuni - spuse pentru a asigurara asa zisa liniste sociala.

 

ESTE MOMENTUL SA IESIM DIN NOU IN STRADA!  NUMAI IN STRADA AM OBTINUT RESPECTAREA PROMISIUNILOR FACUTE DE CEI AFLATI VREMELNIC LA PUTERE.


Avand in vedere ca managementul OLTCHIM si GUVERNUL PONTA nu a realizat - asa cum a promis -  functionarea OLTCHIM la minim 60% din capacitate si nu va plati salariile lunii noiembrie 2012 in data de 06 si 07.12.2012 va invit sa declansam un nou protest in strada.

Numai asa vom putea atrage atentia factorilor responsabili si guvernului intrucat nimeni nu-si asuma riscul unor proteste de amploare in campania electorala.

Sa ne unim fortele TOTI SALARIATII OLTCHIM – indiferent de culoarea sindicala sau politica!!!!

Sa ne unim pentru revendicarea drepturilor noastre!!!!

Sa ne unim pentru viitorul nostru si al familiilor noastre!!!!

 

NE INTALNIM CU TOTII, IN DATA DE 10.12.2012, IN FATA PAVILIONULUI ADMINISTRATIV! SPER SA NU FIE PREA TARZIU SI SA MAI PUTEM REZOLVA CEVA PENTRU TOTI SALARIATII OLTCHIM!

 

 

Raspunsuri

alt angajat

#428 Re: Revin si intreb: nu stiu sau se fac ca nu stiu? Cine pe cine minte?

2012-12-06 20:50:05

#424: Et moi ... - Revin si intreb: nu stiu sau se fac ca nu stiu? Cine pe cine minte?

DE CE NU STRIGAI IN LUNA AUGUST CAND ERAM CU TREI SALARII NELUATE ?

Pentru ca erai talica la putere ?

Pentru ca erai dator cuiva ?

Pentru ca ieseai ca robotelul numai cand decidea Roibu si venea Diculoiu sa te mane?