Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Fane VAR SIC

#400 Victorieeeeeee mult a fost putin a ramas si vom fi salvatiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!

2012-12-01 12:44

Iaca domn Chitoiu maiu facu o vizita la Oltchim.
Se intalni cu marii sindicalisti !!! Ii mai aburi cu salariile noastre care vor fi platite intr-un viitor nu se stie care.
Toata lumea este in extaz. Marele lider atotputernic Guru Cernev care il lingea tare tare pe domnul ministru prietenul sau mai acum vreo doua luni si care vineri era nemultumit amenintand cu proteste. Ce proteste??? Cui mai servesc???
Parca ziceati domnule Cernev ca mergeti cu colegii de la Petrochimie la Bucuresti pe autorizatia sindicatului Unirea.
Care Autorizatie mai crede cineva vrajelile voastre. SUNTETI BLAT DE LA CAP LA COADA !!!
Trec alegerile si va curge numai lapte si miere la noi in combinat.
Nu tu capital de repornire la 65%, nu tu salarii platite, promisiuni la greu si fraierii sa astepte ca domnul Cernev sa isi angajeze toata familia ca pe nevasta a angajat-o deja la Oltchim ca in societatea de unde provenea o pastea somajul definitiv de competenta ce era.
Domnule mare guru sindicalist parca ne dadeati exemple de moralitate mai acum doua luni si il criticati pe mafiotul Diculoiu. Ce faceti acum??? Se pare ca ii urmati exemplul 100%.
Cum ???? Pai va explicam noi:
- faceti blat cu guvernantii si cu marele fochist sef Balan care urla ca a mostenit un combinat amanetat dar el merge in continuare pe datorii la SALROM, ELECTRICA s.a..
- pai oare el nu a amanentat la Salrom o parte din combinat ca sa mai primeasca solutie salina sa mearga cu ELECTROLIZA???? Daca neaga exista documente pe care le stim ca suntem si noi cititi nu simpli operatori.
- lasati noua conducere (instalata si cu suportul dumneavoastra) sa se plimbe cu Passat-uri si Jetta prin combinat cand noi stam cu ochii la bancomate sa vedem cand primim o bruma de salarii;
- va angajati neamurile si sustineti ca si prietenul dumneavoastra petrochimist Dumitru care pe vremea lui Roibu si-a angajat tot neamul la Petrochimia Pitesti;
- incurajati impreuna cu betivanul Talpasanu functionarea in pierdere doar ca sa ii asigurati suportul fochistului sef sa poata raporta la minister ca merge ceva. Apropos cum va permiteti sa produceti var bulgari in draci cand nu aveti piata???? doar de dragul de a mai bifa o instalatie care merge si produce rahat care nu are vanzare cu costuri imense. Nu acestea sunt principiile eficientei;
- mentineti firmele asa zis capuse. Cum care ??? Le-ati uitat??? Mentchim, DesignRO (unde lucra si consoarta dumneavoastra),AMITRANS recent reconfirmata pentru transportul de calcar s.a.
Parca AMITRANS era firma fiului soferului lui Roibu acum ce ati facut l-ati reconfirmat ca si capusa???? Frumosssssssssss !!!!
Unde este descapusarea anuntata de minister??? Credeti ca noi suntem tampiti si nu realizam fraiereala pe care o puneti la cale???
- mergeti prin sectii si ne mintiti sa mai avem rabdare ca dupa alegeri se va rezolva problema;
- amenintati sefii in sedinte ca daca nu ne tin in mana ii vedeti da afara si pe ei si pe noi;
O sa va dam noi pe usa din fata in suturi veti vedea daca nu va schimbati comportamentul !!!!!!!
O ultima intrebare:
Stiti ca prietenul dumneavoastra pe care il simpatizati tare (aka domnul ministru - cand ii pronuntati numele in telefon vi se umplea gura de glagorie apropos si ne spuneati noua ca v-a propus sa fiti director oareeeeee????) nici macar nu s-a sinchisit sa intocmeasca scrisoarea oficiala nici pana acum de 3 luni de zile discutand de acest subiect catre consiliul concurentei la Uniunea Europeana pentru a obtine aprobarile de acordare imprumut.
Ne mintiti ca pe fraieri dar mai sunt dintre noi si mai cititi nu suntem toti gloata de manipulat.
Discutati de programe de restructurare sa dati 1000 de oameni afara. In ce conditii le asigurati locurile de munca prin externalizare????
FIASCO TOTAL !!!!!!!!!!!
Sincer nu va vedem bine si sa stiti si dumneavoastra si domnul fochist sef BALAN si domnul menestru (ca ministru nu ii putem zice) prietenul si confidentul dumneavoastra ca nu veti face multe capuse. Nu ne puteti tine in mana si vom iesi din nou de data aceasta ne vom face dreptate singuri si pana in alegeri ca sa vada aratam situatia reala.
La multi ani de 1 Decembrie 2012 ziua tuturor romanilor si a celor de la Oltchim morti de foame si rupti in fund mintiti de noii ciocoi.

Raspunsuri

vasile

#401 Re: Victorieeeeeee mult a fost putin a ramas si vom fi salvatiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!

2012-12-01 17:57:25

#400: Fane VAR SIC - Victorieeeeeee mult a fost putin a ramas si vom fi salvatiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!

Dupa ce voi v-ati adus tot neamul ba si amantele si rudele amantelor ca sa decapitalizati Oltchimul, acum muriti de ciuda ca mai merge dupa ce ati strans randurile sa-l inchideti ca sa va stergeti urmele.

Acum functioneaza, asa cum se poate in conditiile create de voi si cu toate piedicile pe care le organizati voi zi  de zi datorita lor: Balan, Spiru, Ilinca, Coclet, Cernev, Ghioca, Burdoaza, Ion Danut, Ilinescu.

Si asa e, si-au adus si nevestele si isi strang randurile sa va poate face fata voua, care inca luptati pentru DUPA VOI POTOPUL.

Sa dea Domnul sa reuseasca sa puna pe picioare Olchimul spre marea voastra oftica.