Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

mihai escu

#228 pt justitiarul

2012-11-05 21:11

Hai sa ne intalnim maine in strada, sau e numai gura de tine. Ghioca asta macar a avut curajul sa se expuna impotriva puterii. Stii tu, puterea aia pe care o aperi tu, Justitiarule, aia care a furat un miliard de euro, Justitiarule .
Ori ai rupt si tu o bucatica, Justtiarule.
Dac Ghioca si ai lui nu faceau greva foamei acum aveai ocupatia de somer impreuna cu inca 2299. Ori nu sti, ori nu vrei sa sti, ori esti prost.

Raspunsuri

Moi...

#235 Re: pt justitiarul

2012-11-06 12:04:26

#228: mihai escu - pt justitiarul 

 Greva foamei pe care au facut-o x si y nu a facut nici un bine, D-le "mihai escu" - probabil ca esti total pe din-afara, daca nu stii acest lucru. Greva foamei au facut-o acesti "eroi" pt. a-l da jos pe Diculoiu - atat - si nici macar asta n-au reusit :))))

Fara greva foamei se intampla acelasi lucru ca si acum - toti ramaneam angajati, tot fara obiect de activitate; ori ti se pare tie ca acum se misca ceva? Probabil, pt. ca falsa impresie este ca ceva s-a facut - dar doar asta este - o falsa impresie!

Pe langa "puterea' care a furat un miliard de euro, aveam si noi salarii (in ultimul an cu intarziere, dar le aveam). Acum, cu "noua" conducere, nici macar asta nu mai avem. Ba din contra, se discuta deja de reducerea salariilor!

Daca habar n-ai, mai bine taci!