Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Et moi ...

#182 Ciocoi vechi si ciocoi noi

2012-10-21 21:12

Noii sindicalisti "liberi", vedete TV - liberi si indiferenti de OLTCHIM si de salariatii de la OLTCHIM (altfel dependenti - dependenti de USL prin CERNEV - membru PC, TOANTA - membru PNL, GHIOCA - membru UNPR si, mai nou, PNL), ne-au mintit inca odata!

Au strigat si au vrut: "jos Diculoiu" - pentru ca acesta "a amenintat oamenii din OLTCHIM" si pentru ca era de partea patronatului in relatia "patronat - sindicat".
Au venit la "putere" si fac acelasi lucru: ameninta pe cei care nu sunt cu ei; sunt de partea patronatului in relatia "patronat - sindicat"...si, chiar mai mult, pregatesc impreuna cu noua conducere a OLTCHIM o organigrama idioata a OLTCHIM si o strategie pentru renegocierea Contractului Colectiv de Munca (valabil pana in anul 2014) - in sensul anularii ultimelor trei indexari ale salariilor acordate de vechea conducere in anul 2011 si reducerea zilelor de concediu de odihna.

Au fost impotriva si pentru indepartarea capuselor de la OLTCHIM...si, acum, ce vedem?

Vedem o dubla subordonare a OLTCHIM - ARPECHIM: fata de CONSILIUL JUDETEAN VALCEA - prin conducerea OLTCHIM: BALAN (Director General CET Govora), COCLET (Director Executiv Termoficare Urbana), ILINCA - economist si  fata de USL - prin conducere OLTCHIM: BALAN, familia SPIRU, COCLET, ILINCA, prin CA OLTCHIM: Rodin TRAICU, Ionel FLORIN, Radu ADRIAN, Petre VLASCEANU, prin aripa "Cernev" a Sindicatului Liber OLTCHIM: CERNEV, GHIOCA, TOANTA.

Vedem cum mare decapusare de la OLTCHIM - ARPECHIM este inlocuita cu noile capuse - capuse emanate de USL: Balan - simpatizant si / sau membru USL; Coclet - simpatizant si / sau membru USL (primul lucru pe care l-a facut cand a venit la OLTCHIM a fost sa nu vina cu mana goala - asa ca a venit cu sotia, pe care a instalat-o pe un post bine platit si confortabil la Serv. Aprovizionare); sotii Spiru - Ciobescu, Felicia si Armand - membru PNL, conform site TNL, Valentin POPESCU - surpriza, Director General si Administrator - "en-titre", al uneia dintre capusele incriminate ale OLTCHIM - respectiv MENTCHIM: ILINCA - membru PNL.


Cat, si pana cand, sa mai avem incredere in guvernanti sau in partidele politice?
Ne-au mintit inca odata. Sunt deja doua luni de la sistarea productiei de la OLTCHIM si pana acum aceasta nu a fost restartata.

ESTE TIMPUL CA NOI, SALARIATI AI OLTCHIM - ARPECHIM, SA DAM UN AVERTISMENT CELOR RESPONSABILI PENTRU RESTARTAREA PRODUCTIEI DE LA OLTCHIM SI PENTRU INTARZIEREA SALARIILOR.

TREBUIE SA REACTIONAM - PESTE CAPUL SINDICATELOR SI AL CONDUCERII OLTCHIM - ARPECHIM, PENTRU APARAREA LOCURILOR NOASTRE DE MUNCA, PENTRU APARAREA PREZENTULUI SI AL VIITORULUI NOSTRU; PENTRU APARAREA PREZENTULUI SI VIITORULUI FAMILIILOR NOASTRE.

ESTE TIMPUL SA IESIM DIN NOU "IN STRADA" SI SA DAM UN ULTIMATUM CONDUCERII ACTUALE A OLTCHIM, SINDICATELOR OLTCHIM, AUTORITATILOR LOCALE SI PARTIDELOR POLITICE DIN RAMNICU VALCEA, AUTORITATILOR CENTRALE SI CONDUCERII CENTRALE A PARTIDELOR POLITICE AFLATE LA GUVERNARE.


Raspunsuri

Moi...

#183 Re: Ciocoi vechi si ciocoi noi

2012-10-21 22:44:35

#182: Et moi ... - Ciocoi vechi si ciocoi noi

Asteptam ACUM comentariile alde Dl. Ghioca, Cernev si Toanta...Sau au tacut brusc????? Acum sa iasa in fata si sa spuna ce se intampla...daca mai au tupeu si se mai cred "salvatorii din al 12-lea ceas"...