Spune DA introducerii vaccinului pneumococic!

Quoted post


Musafir

#36 Re: NU SUSTINETI INITIATIVA ASTA

2012-10-11 20:19

#4: Bogdan25 - NU SUSTINETI INITIATIVA ASTA

foarte interesanta pledoaria dvs,nu stiu de unde detineti aceste informatii partial eronate. poate reusiti sa va informati mai atent in ceea ce priveste riscurile bolii si mortalitatea datorata acesteia la copii.de asemenea informati-va corect in legatura cu riscul vaccinului acesta in particular si a celorlate vaccinuri in general in comparatie cu beneficiile aduse.

vaccinurile care sunt pe piata AU FOST deja testate, deci au trecut de faza de experiment.

Raspunsuri

cezara

#46 Re: Re: NU SUSTINETI INITIATIVA ASTA

2012-10-13 12:02:34

#36: - Re: NU SUSTINETI INITIATIVA ASTA 

 Cu unul dintre vaccinuri exista o experienta reala in populatie vaccinata efectiv de 12 ani.In 2011 a primit premiul GALLIEN,(echivalentul premiului NOBEL)pentru cel mai bun produs farmaceutic bazat pe dovezi reale de scadere dramatica a bolilor date de aceasta bacterie.

Asadar stimati stimati domni si doamne care spuneti NU..va recomand sa va interesati si sa cautati dovezile adevarate si sa nu va aplecati urechea informatiilor neautorizate.

Oare ce explicatie dati dvs cei care spuneti NU,parintilor din SIbiu a caror copil perfect sanatos de numai 2 ani..a murit in doar 2 ore..anul trecut ,dupa ce a facut nenumarate otite si nimeni nu i-a informat de existenta vaccinului si mai apoi ajungandu-se la meningita...fatala.E normal in 2012..sa mori cand exista preventie??Aceasta bacterie se transmite pe calea aerului..iar colectivitatile sunt pentru copii izvorul clar de contact.Copiii pana la 2-3 ani nu se pot apara suficient imun fata de aceasta bacterie..Ganditi-va...daca maine se imbolvaveste copilul vostru..???Nu-i putem apara decat prin imunizare.