Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#84 guest

2012-09-03 09:36

Oameni buni,
1. Un calcul simplu arata ca pana acum nu sunt nici 500 de salariati OLTCHIM care au semnat aceasta petitie. Restul ce asteptati ? Ce fac liderii de sindicat din fiecare sectie ? De ce nu au popularizat acest demers ? Ale cui interese servesc acesti oameni ? Cei care ati semnat (probabil in cea mai mare parte personal cu studii superioare) popularizati aceasta petitie si in randul personalului cu studii medii.
2. In acest moment (3 sept. 2012) in OLTCHIM nu mai merge nimic de mai bine de o saptamana. Oficial OLTCHIM este in revizie generala (cu ce bani oameni buni ?) dar neoficial instalatiile sunt puse in conservare. Se vand stocurile de produse finite existente si stocurile de materii prime pastrate pana acum pentru o eventuala repornire, scopul fiind plata salariilor restante. Ce sanse sunt sa se reporneasca activitatea dupa o eventuala privatizare ? Cum va fi platit personalul dupa ce va fi epuizata si aceasta resursa ? Oltchimisti treziti-va !!! Romani treziti-va !!! Veti ajunge sa beti apa infecta deoarece nu va mai exista suficient clor pentru tratare si va veti spala mai rar deoarece toate produsele de igiena care necesita soda caustica si hipoclorit pentru obtinere vor avea preturi prohibitive. Nu va veti mai permite sa va schimbati salteaua odata la 5 ani iar frigiderele si automobilele vor fi mai scumpe deoarece poliolii romanesti utilizati pentru obtinerea spumelor poliuretanice vor fi o amintire. Cum va place viitorul fara OLTCHIM ?
3. Ce fac presa si televiziunile locale ? Se comporta de parca OLTCHIM-ul este undeva in Africa. Ce fac oamenii politici valceni ? De ce nu apar pe sticla sa discute acest subiect ? Este cumva tabu ?

Raspunsuri

salariat

#91 Re: guest

2012-09-04 16:09:39

#84: - guest

GOOD post!!!