NU VENIRII LADY GAGA LA BUCURESTI!

Quoted post

anonim

#709

2012-08-13 20:32

Oameni buni treziti-va si iesiti din letargie !
Ati fot mintiti de atat de mult timp incat nu mai puteti distinge binele de rau, adevarul de minciuna, frumosul de urat, ati devenit apatici si usor de manipulat, asa cum isi doresc cei intunecati care va conduc din umbra vietile.
Rugati-L pe Bunul Dumnezeu sa va ajute sa iesiti din acesta stare jalnica. Nu mai mancati hrana ticsita de E-uri, cautati prezenta si invataturile celor cu Har, cititi vietile si invataturile sfintilor, profetiile pentru aceste vremuri, pentru ca au venit acele vremuri despre care s-a profetit. Aveti grija ca mass media e inca in mainile lor si principalul mijloc de manipulare prin care ne indobitocesc. Sunt emisiuni imbecile, care prezinta numai scandaluri, stiri idioate, divertisment ieftin, etc.
Un fragment dintr-o rugaciune a parintelui Arsenie Boca spune asa:
"Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicându-ne prin întunerec. Patimile au pus tină pe ochiul minţii, uitarea s-a întărit în noi ca un zid, împietrind inimile noastre şi toate împreună au făcut temniţa în care Te ţinem bolnav, flămând şi fără haină, şi aşa risipim în deşertăciuni zilele noastre, umiliţi şi dosădiţi până la pământ.
Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că nu ne dăm seama ce nedesăvârşiţi suntem, cât eşti de aproape de sufletele noastre şi cât Te depărtăm prin micimile noastre, ci luminează lumina Ta peste noi ca să vedem lumea prin ochii Tăi, să trăim în veac prin viaţa Ta, lumina şi bucuria noastră, slavă Ţie. Amin!"
Doamne ajuta!

Raspunsuri


Musafir

#710 Re:

2012-08-13 20:40:37

#709: anonim -

Si acum vi tu sa ne minti si mai mult. Mars!