Demisia premierului Victor Ponta cerută de mediul academic

Quoted post

godot

#2699 Intimidarea antonesciano-pontica

2012-08-09 10:28

inepta, amenintarile furibunde, idiotia etalata din belsug, multumim. V-ati dat arama pe fata.
Da, o sa ne impuste "poporul român" din capul matale, saracii de noi. Aulio, maica, si-o sa ne dai si afara din casa? Si din tara matale afara o sa ne scoti? Dar incepe sa ne fie frica, sa stii.
Terorist cu scoala, platit sa scrie cate patru comentarii unul dupa altul, sustinator al plagiatorilor, hotilor, sperjurilor, arivistilor, mitomanilor de la putere, Ponta si Antonescu. Bravo magarule

Raspunsuri

Alexandru

#2701 Re: Intimidarea antonesciano-pontica

2012-08-10 01:30:39

#2699: godot - Intimidarea antonesciano-pontica

Cred ca platit esti tu!Un lacheu care raspunde la comanda dementului de la garaj, dement care calca in picioare un popor intreg, ameninta, minte cu nerusinare, atenteaza la libertatea noastra si a institutiilor de stat. Istoria va pune la zid aceasta mascarada basista ce a aruncat teroarea asupra unui popor intreg! nu eu sau cei multi si necajiti pe care ii vad zilnic chinuindu-se sa-si duca traiul dintr-un salariu de mizerie sau dintr-o pensie de cateva sute. Politica de genocid a protejatului tau, in favoarea unui grup restrans de profitori, ne-a scos in strada la -20 de grade!Grobianismul lui! Sfidarea nerusinata! Incultura lui! Minciunile lui! Diversiunile lui! Cu ce am gresit noi, ca sa toleram un pseudopresedinte cu o evidenta labilitate psihica si cu o personalitate iremediabil convertita? De ce sa nu avem speranta si sa credem, totusi, ca noul guvern va aduce ceva bun si pentru astia multi si umiliti, pentru parintii si bunicii mei? Pentru ca nu vreti voi? Cum sa nu credem ca aceasta petitie este facuta la comanda politica, avand in vedere ca sunt multi ani de cand acest tanar si-a dat doctoratul, iar voi veniti cu plangeri nationale si internationale exact! fix! in momentul in care acesta se opune manipularii dementului de la Cotroceni! Hai ca deja am pierdut cam mult din timpul meu liber pentru a-mi exprima o opinie evidenta pentru orice om cu bun-simt si cu putina logica din lumea asta larga. Strabunicul ar spune, pe sub mustatza: SICTIR!