NU VENIRII LADY GAGA LA BUCURESTI!

Quoted post

crestin

#182

2012-08-08 17:00

Nu acestei sataniste!
Nu ajuta cu nimic prezenta ei, dimpotriva amplifica raul promovand imoralitatea. Constituie un exemplu negativ, nociv pentru tineret.Aveti grija de viitorul tinerilor oferiti-le conditii de viata decente prin crearea de locuri de munca pentru a nu mai fi nevoiti sa plece din tara.

Raspunsuri


Musafir

#316 Re:Evolition

2012-08-09 14:43:00

#182: crestin -

Buna comunism. Viitorul si-l face fiecare cum doreste... nu prin SUPUNERE. imoralitatea p care o vezi tu in occident ii vazuta ca o decenta neegalata , artistica si de un lux de inalta clasa.  Asa te rog tineti tu copii ascunsi in BECI legati cu lant dar lana-ne copii nostrii in pace, Si revenin la Lady gaga femeia a facut mai mult bine la 25 d ani pt fonduri contra Sida si egalitate decst biserica ta mulgatoare de bani paruita si plina te batrani care va murii impreuna cu ei.

Si cu petitia asta TOTAl inutila ... femeia asta are BANI , FANI , CONTRACTE, si FAIMA  rahata voastra de petitie e mai efiienta ca un cui in pluns in titanic ca sa nu se fi scufundat.  Deci dak nu va convine stai ascuns sub pat pana din 16 pana in 17 august si dupaia poti sa mergi sa faci matanii la biserica pana ametesti.