NU VENIRII LADY GAGA LA BUCURESTI!

Quoted post

Elena

#151 :)

2012-08-08 16:13

Ba voi sunteti sanatosi la cap? Lady Gaga e un om. Cum puteti sa fiti crestini si sa urati in acelasi timp un om? Ce legatura are asta cu crestinismul?
In acelasi timp, in comparatie cu fetele puse prin toate revistele goale sau semi-goale, Lady Gaga chiar e acoperita din cap pana in picioare. Va rog sa nu va luati dupa val si sa incercati sa ganditi obiectiv si de unii singuri. Intrebati-va va rog de ce faceti asta.

Va rog sa incercati sa priviti acest concert cat mai obiectiv. Lady Gaga e un om. Mai mult, chiar si-a salvat tatal platindu-i operatie de cord. Nu mai urati, nu mai fiti suparati. Ce poate fi crestin in asa ceva?

Raspunsuri

nano

#244 Re: :)

2012-08-08 23:51:02

#151: Elena - :)

esti lesbiana sau ce?

 

Florin

#289 Re: :)

2012-08-09 12:40:42

#151: Elena - :)

Ma da tu esti intreaga la minte? Daca intelegi mesajele pe care le transmite la nivel subliminal atunci iti dai seama ca haos este cuvantul de ordine. Trebuie sa treci putin prin viata si sa te confrunti cu anumite siuatii ca sa iti dai seama cat de mica esti la nivel individual (ca multi altii) si la ce nivel ti se induce disrespectul pentru valorile familiei, pentru delasare, pentru invrajbire, pentru pierderea increderii in sine. Toate acestea se intampla in timp ce la nivel constient vizual tu crezi ca urmarea exemplului ei este drumul de urmat pentru reusita in viata instantaneu, fara a trece prin anumite etape care te construiesc pe tine ca individ. Daca tu crezi ca poti alerga inainte de a invata sa mergi atunci du-te la concert si luand de bun ce ti se impinge in subconstient ai sa vezi in cativa ani cum ajungi sa te intrebi de ce nu iti ajung banii, de ce nu ai o pozitie sociala respectabila, de ce nu poti socializa pozitiv si asa mai departe. Nu merg la biserica regulat dar am fost crescut in respectul fata de celalalt. Iti doresc fara nici un fel de patima sa te uiti in oglinda, sa te analizezi pe tine interior si sa analizezi daca iti place de tine. Succes.