Petitie impotriva petitiei de modificare barem EN 2012 rom.

Quoted post


Musafir

#352

2012-06-28 13:33

Ministrul interimar al Educaţiei Liviu Pop a declarat că îşi asumă schimbarea baremului la proba de limba română din cadrul EVALUĂRIII NAŢIONALE 2012. Acesta a precizat că dacă Academia Română nu a clarificat acest subiect atunci ar trebui să se facă o DEZBATERE naţională pentru a stabili ce tip de propoziţie este: PREDICATIVĂ sau SUBIECTIVĂ.
DEZBATERE NATIONALA????????!!!!!!!!!!!!!!!!
ACADEMIA ROMANA este singura in masura sa ofere raspunsul corect. Acesta nu poate fi decat ori subiecta ori predicativa, la nivel de gimnaziu.
Va rog sa solicitati urgent in scris raspunsul oficial al ACADEMIEI ROMANE.

Raspunsuri

iar trebuie s-o spun

#353 Re:

2012-06-28 13:35:09

#352: -

bai tantalailor voi la clasa a 8-a aveti fata de Academia Romana?

Nu? NU. Asa credeam si eu. Asta nu e subiect de Evaluare Nationala.

Oricum tipul de exercitiu e PROST pentru ca GRILA verifica capacitatea elevului DE A COPIA si nu de A INVATA.

Sa te puna sa desparti in propozitii,sa incercuiesti el. de relatie,etc. Sa vada cum gandesti,nu cum COPIEZI SAU BAGI LA PLESNEALA.

La fel si la matematica,ar trebui sa-ti dea 5p eventual pentru o formula un calcul si un rezultat,nu pentru un raspuns final care poti la fel de bine sa-l copiezi.Bine ca-i bagam pe toti prostii cu japca,si ne mai miram de ce promovabilitate avem la BAC.

Printre semnatarii petitiei de fata se numara si multi care ori AU COPIAT RASPUNSUL,ORI L-AU BAGAT LA PLESNEALA. Sictir oportunistilor.