Demisia premierului Victor Ponta cerută de mediul academic

Quoted post


Musafir

#679

2012-06-23 10:31

Ceea ce se întîmpla actualmente în tara noastra, ne aduce înapoi cu 22 de ani. Situatia internationala este însa alta, suntem în UE si deci trebuie sa respectam valorile si legile europene. Cineva acuzat si confirmat de plagiat nu are ce cauta în fruntea guvernului; ne-am facut destul de rîs anul trecut cu europarlamentarul Adrian Severin, iar acum si mai si, tocmai cu seful executivului. Demisia este un gest onorabil, care este aplicat în general de oameni care au onoare...

Raspunsuri

Heracliticul2012

#702 Re:

2012-06-23 14:39:09

#679: -

Manipulare ...chiar de se va dovedi plagiatul in acest caz ! Pentru ca un musafir nu poate vorbi in njumele unui mediu academic :In cel mai nefericit caz poate vorbi in njumele unora dintyre xcei internati de ani de zile pe la Spitalul 9 sau la Socola ! Oui prodest !?Chiar iti doresti musafir nepoftit pe peretele meu sa continuam portocaliu !? Te voi crede in cazul in care imi vei marturisi personal si cu buletin de maturitate cetateneasca :ce ai avea de castigat la aceasta noua afacere !? Sunt convins ca la mine nu ai cum a te gandi .Si mai cu seama de bine !

 

Mihai Bucos

#812 Re:

2012-06-24 19:38:04

#679: -

Pentru prietenii buni, patrioti adevarati si români mai presus de orice, va redau o poezie a marelui nostru poet Alexandru Macedonski, care exprima perfect sentimentele mele actuale fata de politicienii autohtoni.

URA

Daca-as fi trasnet v-as trazni,

V-as îneca daca-as fi apa,

Si v-as sapa mormîntu-adîns

Daca as fi sapa.

Daca-as fi streang v-as spînzura,

Daca-as fi spada v-as strapunge,

V-as urmari dac-as fi glont,

Si v-as ajunge.

Dar eu desi râmin ce sunt,

O voce-adînca îmi murmura

Ca sunt mai mult decît orice

Caci eu, sunt urâ.