Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!

Quoted post

Alexandru

#711 Am comandat direct din India

2018-04-11 06:45

Am comandat direct din India. Mi-a fost frica sa cumpar de la "bijnitari".

 am platit prin banca, inainte de asta am verificat contul bancar si adresa de inregistrare si este exact aceeasi ca a celor de la generichope, firma care se ocupa cu distribuirea medicamentelor catre europa. Am facut dovada chitanta de plata cu o fotografie facuta cu mobilul si aratata pe wassup unui domn ce se ocupa cu preluarea comenzilor. Pretul a fost de aproape 900 dolari in care sunt incluse si comisioanele bancilor , cea din Romania si cea din India. Ambele comisioane a trebuit sa le platesc eu. Acum coletul este intrat in tara, il urmaresc pe net prin track curier ems, posta Romana il va aduce joi 12 aprilie in orasul natal. Dupa deschidere colet voi veni cu alte adaugiri. Mentionez ca am fost indrumat de catre un medic specialist al Institutului de Boli Infectioase Matei Balj Bucuresti. A trebuit sa fac dovada ca sunt pozitiv Hcv si sa atasez in imagini inclusiv recomandarea medicului curant plus o imagine a unui document de identitate:  pasaport sau buletin pentru confirmare adresa la care sa trimita coletul.

 Nu am de vanzare si nici nu ma voi ocupa vreodata cu vanzarea de astfel de medicamente. Aveti grija prin ce metode incercati sa ajungeti la aceste medicamente. 

 

 

Raspunsuri

Daniela

#712 Re: Am comandat direct din India

2018-04-11 06:55:15

#711: Alexandru - Am comandat direct din India 

Partea proasta este că o să vezi in prospect că ele trebuie transportate și depozitate la o anumită temperatura. Daca acel colet a stat în soare pe aeroportul din India până la încărcare o să ai o problema când ajung medicamentele. Din acest motiv ele nu trebuiesc comandate de pe net sau de la "bineviitori" care aduc medicamentele in aceleași condiții. Cat despre medicul de la Matei Balș , el daca tratamentul nu este eficient sau mai rău produce efecte adverse că nu a fost transportat corespunzător nu are vina. Așa că mare grija la metoda de procurare. Cat despre cine ți-a vândut medicamentele din India și aici e un semn de întrebare. Conform organizației mondiale a sănătății peste jumătate din farmaciile online nu au autorizație.